carrierecoach_StudioJij

Ondernemerscoach in Erpe-Mere voor vrouwelijke solopreneurs

Voor ambitieuze vrouwen die willen groeien!

Defje I Ondernemerscoach Erpe Mere

Ben jij als solopreneur klaar om je omzet stevig te laten groeien? Ik help vrouwelijke solopreneurs die knetter goed zijn in hun vak naar een succesvol onderneming met als resultaat een groeiende zaak die helemaal in lijn is met wie ze echt zijn.

Debby_Minnart

Hi, ik ben Defje. Jouw nieuwe ondernemerscoach

Al noem ik mezelf liever sparringpartner, mentor, cheerleader, een persoon die naast je zijde loopt. 

Ik heb als ondernemer al verschillende paden bewandeld. Ik begon in bijberoep met een ontbijtservice zonder ook maar enige kennis (niet persé een aanrader), ging vervolgens als freelancer aan de slag en ondertussen heb ik mijn eigen coachpraktijk waarbij ik vrouwen een extra zetje geef. 

Laten we eerlijk zijn, 

Ondernemen is niet makkelijk, zelfs als het goed gaat met je bedrijf. Het gaat over heel wat ballen tegelijkertijd in de lucht houden. En telkens worden er nieuwe ballen naar je toe gegooid. Hoe fijn zou het zijn om een bedrijf te hebben, die echt een verlengstuk is van wie jij echt bent, waar je consistent klanten mee aantrekt en kan zeggen dat je een stabiele business hebt? 

Freebies

Gratis videotraining: 4 tips voor startende ondernemers om succesvol je eigen bedrijf te starten.

In deze videotraining ontdek je 4 tips om in bijberoep of hoofdberoep je eigen zaak te starten. Ontdek welke stappen je moet zetten om van in het begin met succes je bedrijf te starten: 

  • Ontdek wat er aan de basis ligt van een succesvol bedrijf? 
  • Welke stappen je moet zetten om je eigen zaak op te starten? 
  • Hoe je met vertrouwen en weinig tijd en geld met ondernemen kan starten? 
  • Mijn ultieme tip die ervoor gaat zorgen dat je niet langer meer gaat twijfelen, maar echt gaat starten.

Want dit is toch wat je écht wil he? Je eigen zaak starten zodat je meer vrijheid, voldoening en plezier creëert voor jezelf! Meld je aan. 

Voor ieder level een passend aanbod. 

Pré-starter, beginnende ondernemer, zelfstandige in bijberoep, klaar voor groei: voor iedere fase in je onderneming heb ik een aanbod voor Je. 

Hier zijn een aantal specifieke manieren waarop ik ondernemers  bij help: 

  • Talentgerichte ondernemerstraining: Ik help je te identificeren wat je kerntalenten zijn en hoe je deze effectief kan inzetten in je (toekomstig) bedrijf. Dit betekent dat we kijken naar wat je van nature goed doet, wat je passie is en hoe je deze aspecten kan combineren in je eigen bedrijf. Tijdens een DeepDive ga ik 1:1 aan de slag met jou. 
  • Een stappenplan hoe jij van 0 je eigen bedrijf kan starten: Het RiseUp traject is het neusje van de zalm speciaal voor vrouwen die hun eigen bedrijf willen opstarten. 
  • Ondernemerskills aanleren: Ik bied online cursussen aan die gericht zijn op essentiële skills die de groei als ondernemer mogelijk maakt. De cursussen zijn zo ontworpen om je kennis en vertrouwen te geven die nodig zijn om je bedrijf met vertrouwen te starten en te runnen. Bekijk hier het hele aanbod. 


Werk je liefst live met mij samen dat kan in mijn studio te Erpe of online. Voor mij kunnen beiden. 

Word een Studio Jij insider

Meld je aan en krijg als insider als eerste toegang tot nieuwe programma's (steeds met hoge kortingen) en motivaties die alleen maar beschikbaar zijn voor abonnees en die je nergens anders kan krijgen. 

Your information is safe with us
Ik werk onder het mandaat van Coaching life loopbaancentrum
null