Vergeet work-life balance, en probeer dit!
1 min. leestijd

Vergeet work-life balance, en probeer dit!

Ik ga het gewoon zeggen. Werk-privébalans is een leugen.

De term ‘work-life balans’ impliceert dat werk en leven twee afzonderlijke delen in je leven zijn. Maar klopt dat wel? En is het haalbaar om deze continue in balans te houden? Zou het kunnen dat de balans die we zoeken gewoon niet bestaat? En dat er iets veel belangrijker is dan balans? 

Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je de hele tijd op een koord aan het balanceren bent en probeert evenwichtig te houden, dan is deze podcast hetgeen wat je moet horen. Ik deel er mijn inzichten waarom dat balans of work-lifebalance vinden gewoon niet mogelijk is. 

Je leert:

  • Waarom het streven naar balans je net wegdrijft van wat je wil.
  • De #1 manier om je leven wel in 'balans' te houden (het is niet wat je denkt).
  • De echte reden waarom je bang bent voor disbalans - en hoe je ermee kan opmaak.
  • Waarom disbalans net hetgeen is wat je nodig hebt.
  • Hoe je harmonie kan vinden in chaos?

Klaar om te weten hoe een "gelukkig " leven er echt uitziet? Beluister hier de de Studio Jij Podcast

 

Duik dieper: Stel je volgende vragen.

  • Welke elementen heb jij nodig om een leven te gaan leven dat aan voelt, ja dit is echt oké, in dit leven voel ik mij gelukkig en rustig?
  • Kan je een leven gaan creëren waar je werk niet langer naast je leven staat?
  • Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik die dingen die ik belangrijk vind, ook kan toevoegen aan mijn leven?

Hulp nodig bij deze vragen? Doe deze oefening en krijg antwoord op de vragen wat jij nu echt belangrijk vindt


Reactie plaatsen