Keuzes maken zonder angst: Ontdek je weg naar vrijheid
1 min. leestijd

Keuzes maken zonder angst: Ontdek je weg naar vrijheid

Heb je je ooit verlamd gevoeld door de angst om een verkeerde keuze te maken? Of misschien zo overweldigd dat je uiteindelijk helemaal geen keuze maakt? Deze gevoelens zijn eigenlijk niet abnormaal, maar het is wel belangrijk te leren hoe je ermee kan omgaan zodat je wel keuzes durft maken.

Waarom Keuzes Maken Zo Moeilijk Is

In deze podcast vertel ik mijn eigen verhaal over hoe ik van 'ik-durf-geen-beslissing-te-nemen' veranderde in een persoon die in 1-2-3 beslissingen kan nemen. Ik vertel je mijn ultieme tip om definitief afscheid te nemen van keuzestress.


De Impact van Niet Kiezen

Zoals besproken in de podcast, heeft het besluit om geen keuze te maken ook gevolgen:

😓 je hebt helemaal geen controle over jezelf en je leven

😓 je bent je niet bewust van opportuniteiten

😓 je verliest jezelf als persoon

Alles begint met zelfkennis en het bewust worden van je diepste ware verlangens.  Dit is een cruciaal onderdeel voor iedereen die wil leren om keuzes te maken die werkelijk resoneren met wie ze zijn.

DUIK DIEPER: Ontdek je diepste zielsverlangens dankzij deze oefening. 

Nu is het jouw beurt om stil te staan met jouw diepste verlangens. En je niet langer meer te verstoppen achter uitstelgedrag.

Deze blog en de bijbehorende podcast zijn gemaakt om je te motiveren en te begeleiden bij het maken van keuzes die je leven verrijken.

Wil je hier echt mee aan de slag en voel je dat je hier echt ondersteuning bij kan gebruiken? Plan dan hier een vrijblijvende connectiecall in. In deze connectiecall bespreken we jouw situatie en hoe ik je hierbij kan ondersteunen. Of speel je al een tijdje met het idee om je eigen baas te zijn en wil je je eigen zaak starten, bekijk dan zeker mijn uniek RiseUp traject speciaal voor vrouwen die hun eigen business willen runnen. 

Reactie plaatsen