carrierecoach_StudioJij

Dit is hoe ik het doe 

4 dingen die je moet weten over Studio Jij 

1. Ik geloof dat alles mogelijk is 

Het maakt niet uit welke dromen je hebt, wat je wil realiseren of wil bereiken. Ik geloof in mogelijkheden. Met passie, focus, commitment, ownership en 100% inzet ben ik ervan overtuigd dat elke droom uit kan komen. Geïnspireerd door mijn eigen verhaal, maar ook de verhalen van de vele vrouwen die ik al heb mogen begeleiden, weet ik dat met de juiste mindset, ondersteuning en focus 'alles mogelijk' is. Dit is niet alleen wat ik geloof, maar is echt mijn manier van leven en die deel ik ook in mijn coaching. 

2. Ik ben er niet voor iedereen

Ik richt mij op vrouwen die willen groeien en hun eigen succes (en dat is voor iedereen anders) willen nastreven, of je nu een beginnende ondernemer bent, droomt om te gaan ondernemen of in loondienst werkt. Vrijheid, plezier en geluk zijn de sleutelwoorden in jouw leven en in mijn. I'm here to serve you, maar wel speciaal voor die vrouwen die vooruit willen en hun leven in eigen handen willen nemen.

3. Ik geloof in jou

Ik geloof in de kracht en uniekheid van elke vrouw. Je hebt een schat aan talenten en het potentieel om deze te ontdekken en in te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat als je een droom echt koestert dat er een dag komt dat je die ook gewoon gaat realiseren. Ik zou het echt onwijs fijn vinden om naast je te staan en je te ondersteunen naar het leven dat je zo graag wil. 

4. Ik ben naast loopbaancoach ook mentor en businesscoach

Wat? Jij bent toch een loopbaacoach? Ik ben coach en ondersteun vrouwen bij het werken en leven van hun dromen zodat ze op basis van hun talenten en noden een keuze kunnen maken in hun loopbaan. Maar persoonlijk vind ik de term loopbaancoach voor mezelf te beperkt.
Waarom gebruik je dan deze term, Defje? 
Omdat dit de term is die je moet gebruiken als je in België wil werken met loopbaancheques. Als loopbaancoach ben je aan heel wat regels verbonden waaronder ook heel wat regels omtrent de titel die ik moet gebruiken. En op zich is er niets mis met de term loopbaancoach, alleen mijn coachings gaan gewoon véél véél verder. Ik wil je vooral de nodige tools en zelfinzichten geven waar jij persoonlijk sterker van wordt. Zo sterk dat jij exact weet welke keuzes je moet maken om je loopbaan richting te geven en dit kan zowel in loondienst zijn, als zelfstandige of in een combinatie. 

Als coach wil ik dat jij vanuit vertrouwen het werken en leven van jouw dromen kan creëren! En omdat ik hoop dat zoveel mogelijk vrouwen doen wat ze graag en goed doen, heb ik ervoor gekozen om te werken met loopbaancheques zodat geld niet langer een issue moet zijn om een next step te zetten.