Loopbaanbegeleiding Erpe-Mere

Loopbaanbegeleiding geeft je de kans om te vertragen en opnieuw in verbinding te komen met jezelf!
Studio_jij_over_defje

Debby Minnart I Loopbaancoach Erpe-Mere, 

Werken en groeien vanuit je talenten!

Dat is echt hetgeen waar ik blij van wordt. In een ver verleden studeerde ik af als verpleegkundige, ging vervolgens 6 jaar in de sales werken en sinds 7 jaar ben ik als HR adviseur aan de slag bij verschillende bedrijven. En sinds 2022 ook als Loopbaan- en talentencoach. 


Ik nam de sprong tegen alle adviezen in en volgde mijn droom. Want mijn passie is vrouwen helpen met het werken en leven van hun dromen! Want HELL YES, geloof mij, dat kan echt. 


Als kennispons blijf ik mij continue verdiepen in alles wat te maken  heeft met positieve psychologie, talentontwikkeling, drijfveren en mindset. En als groeimotor is het mijn passie om andere te inspireren om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Want jouw talenten liggen aan de basis dat jij een job doet die bij je past en die je gelukkig maakt! 

Plan een connectie call in voor meer informatie 

Hoe verloopt de coaching? 

✓  We starten met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten om kennis te maken, al jouw vragen te beantwoorden en uit te leggen hoe ik tewerk ga. 

✓  Elke traject is maatwerk en bestaat uit een combinatie van gesprekken en methodieken. Een typische begeleiding bestaat uit 7 u, opgedeeld in sessies van 1.5-2u. Deze gesprekken kunnen ook online plaatsvinden zodat je geen extra tijd moet vrijmaken om je te verplaatsen. 

✓  De eerste sessie is een diepgaand intakegesprek om je hulpvraag helder te krijgen. 

✓  We eindigen het traject steeds met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Dit is een concreet actieplan dat je duidelijkheid geeft en een stevige dosis zelfvertrouwen om actie te ondernemen. 

Studio_jij_over_defje

Jouw investering

Loopbaanbegeleiding in Erpe-Mere kan met loopbaancheques van VDAB want Studio Jij werkt onder het mandaat van Coaching life loopbaancentrum. 


Zo betaal je via loopbaancheques slechts 80 € voor 7 uur individuele coaching (40 euro voor loopbaancheque 1 waarvoor je 4u loopbaanbegeleiding ontvangt en 40 euro voor loopbaancheque 2 waarvoor je 3u begeleiding ontvangt). Dit voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring. 


De normale waarde is 982 €, excl. BTW. 

null

null