carrierecoach_StudioJij

Hi, ik ben Defje 

Een gepassioneerde ondernemer die jou helpt bij het creëren van het

werken en leven wat jij écht wil. 

Ik ben een madam met een missie, gestart met niets meer dan een passie. Als trotse eigenaar van Studio Jij heb ik een (online) coachpraktijk ontwikkeld die heel wat vrouwen inspireert en begeleidt. 


Met mijn ervaringen, van persoonlijke levenslessen tot heel wat professionele opleidingen die ik gevolgd heb, help ik vrouwen zoals jij om groots te dromen en deze dromen om te zetten in acties. 


Hier zijn een paar manieren waar ik je kan bij ondersteunen: 

  • Droom je van een eigen bedrijf in hoofd- of bijberoep, maar weet je niet waar te beginnen of heb je geen idee wat je dan moet doen. Ik help je bij het opstarten van jouw bedrijf

  • Zit je vast in jouw werk en wil je loskomen van de vicieuze cirkel waar je niet gelukkig van wordt. Ik help je jouw unieke talenten te vinden zodat je straks weer zelfvertrouwen hebt en weet wat de volgende stap is. 

  • Verlang je naar meer vrijheid en plezier in je leven, maar voelt alles wat overweldigend? Ik toon je de weg naar mijn meer vrijheid en een leven in teken van wat jou uniek maakt. 

  • Ben je startende ondernemer en zoek je naar strategieën om je zaak succesvol te laten groeien. Ik voorzie je van praktische tools en inzichten om je bedrijf te laten groeien vanuit je talenten

    Laat me heel eerlijk zijn met je. Mijn succes is niet helemaal niet het resultaat van hoge diploma's of een rijke achtergrond. Ik ben opgegroeid in hard werkend gezin waar ik van mijn mama heb geleerd dat eigen wilskracht en trots zijn op wie je bent de sleutels zijn tot een gelukkig leven. 

Het kan! 

Er is echt niets in het leven dat je niet kan oplossen, bereiken of overstijgen - zolang je maar bereid bent om uit je comfortzone te stappen en de handen uit de mouwen te steken en actie te ondernemen.  Mijn missie is om jou te laten zien dat echt alles kan en je de ondersteuning te geven die je nodig hebt om een leven te krijgen wat je wil. 

Ik krijg wel eens de vraag: "Defje, hoe ben jij aan jouw droom begonnen?"

Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd al nieuwsgierig geweest naar alles wat te maken heeft met mensen. Ik ben zo een madam die heel veel interesses heeft in heel wat verschillende dingen zoals psychologie, ondernemerschap, gezondheid, creativiteit, bewegen, en nog veel meer. 

Na jarenlang in loondienst te werken en telkens van job naar job te gaan en te voelen 'ik mis iets' nam ik in 2019 de beslissing om mijn droom waar te maken. Na het overlijden van mijn mama en een echtscheiding waar ik bijna mijn huis mee verloor,  voelde ik dat het tijd was om mijn pad te gaan bewandelen en niet langer meer het leven te leven wat anderen wilde dat ik leefde. 

Dus ik gaf de zekerheid van mijn gouden kooi op, ging als HR-freelancer aan de slag waar ik mijn expertise en kennis in had opgebouwd, terwijl ik langzaam mijn eigen coachpraktijk van 0 opbouwde. Hetgeen waar ik in loondienst altijd negatieve reacties op kreeg 'vele interesses' en 'haar goesting doen' werd dit niet langer meer aanzien als iets negatiefs maar net mijn kracht om mijn droom werkelijkheid te maken. 

Ik heb het vermoeden dat je hier bent omdat je je op dezelfde manier voelt. 

Ik geloof dat jezelf de verantwoordelijkheid van je leven in handen moet nemen.

En dat begint met te weten wat je belangrijk vindt en je unieke talenten te ontdekken, te omarmen en in te zetten om jouw droomleven te creëren. Want jouw talenten die zijn er van nature, daar hoef je niets voor te doen. 

Geloof me! Geld verdienen met dat wat niet aanvoelt als werken is iets waar je echt gelukkig van wordt

RiseUp traject speciaal voor vrouwen die hun eigen zaak willen starten

Dit gaat over jou! 

Bij Studio Jij draait alles om echte verbinding, passie voor mogelijkheden en de kracht om positieve veranderingen te realiseren.  

Met mijn aanbod en alle ondersteuning die ik je bied, is het echt mijn missie jou te helpen een leven op te bouwen waar je dol op bent. Een leven dat echt bij je past! 

Of je nu een eigen bedrijf start, wil groeien of op zoek bent naar persoonlijke verandering, ik sta klaar om jou te begeleiden. 

Studio Jij is een bedrijf. Dat wil zeggen dat ik diensten aan bied. En ja, ik ben er echt trots op dat ik hier elke dag mijn inkomen mee verdien. Maar het is belangrijk voor je om te weten dat ik ook heel veel gratis deel zoals inspirerende content en inzichten (Lees hier meer over hoe ik het concreet doe met Studio Jij) 

Ik ben ook geen expert die alles weet en laat me ook heel eerlijk zijn, ik heb niet op alles een antwoord. Ik maak ook fouten, heb ook mindere dagen en ik heb ook nog wel last van twijfels en angsten, net zoals iedereen. 

Mijn belofte aan jou is dat ik altijd het beste van wat ik leer en ervaar met je zal delen op een eerlijke manier. Verwacht dus geen perfecte façade van mij (daar ben ik te direct voor), maar wel prikkelende inzichten en een hoge inzet om jou te helpen bij het creëren van jouw droomleven. 

Wil jij 

kiezen voor een job die je terug gelukkig maakt? 

Dan help ik je via talentgerichte loopbaancoaching naar het werken en leven van je dromen. Weet wel dat ik geen typische loopbaancoach ben. Ik wil dat je echt 100% commitment neemt over jouw toekomst! Ik wil dat jij ontdekt wie je bent, wat je kan en wat je wil en daarvoor vraag ik dus ook 100% inzet! Alleen dan komen we samen tot het allermooiste resultaat: een job waar jij voldoening en passie bij voelt! 

je eigen bedrijf opstarten? 

Dan is het RiseUp traject helemaal iets voor jou!

Jouw coaching programma als je klaar bent om je eerste stappen te zetten naar je eigen business.

Businesscoach_defje_studiojij

je eigen bedrijf naar een next level brengen? 

Dan help ik je met een accountability traject of verschillende online tools en programma's om dit doel ook echt te bereiken. 

Enkele weetjes over mij

🌍 Ik ben een wereldreiziger! Nee, geen toerist 😄. Het liefst van al zit ik elke maand op een ander plekje, maar anderzijds ben ik graag voor een langere periode op één plek zodat ik mij helemaal kan onderdompelen in een nieuwe omgeving en cultuur.

🥞 Ik ben een breakfast lover en dan vooral als er pancakes op de menu staan. En het liefst van die extra fluffy dikke amerecain pancakes (sugarrush gegarandeerd). 

☕ Ik beken! Ik ben koffieverslaafd. En echt omdat ik het zo lekker vind. Ik zou in een koffiebranderij kunnen wonen.

📖 Oh, en nu dat ik toch over mijn verslaving bezig ben: ik ben ook gek op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn maar weinig boeken die ik niet gelezen heb. Ik ben elke dag bezig met mijn persoonlijke groei en houd ervan om elke dag bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. 

👨‍👩‍👧‍👦 Naast mijn job als coach, ben ik ook vooral mama en bonusmama. En houd ik ervan om met mijn gezin te gaan kamperen en de natuur in te trekken. Voor ons geen fancy toestanden: back to the basics, dat klinkt als wij. 

Genoeg over mij, wie ben jij? 

Heel fijn dat je mijn hele verhaal gelezen hebt. Je weet nu heel goed wie ik ben, waar ik vandaag kom en waar ik voor sta als persoon en als coach. 


Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent.

Wat is jouw verhaal? Welke uitdagingen heb jij al overwonnen in je leven en wat zijn je dromen?

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen?

Verlang je naar een leven in lijn met wie je bent?


Ik daag je uit om tot actie over te gaan en contact met mij op te nemen.

De enige manier om verder te groeien is door actie te nemen en gebruik te maken van kansen die op je pad komen.

Dit is zo'n kans!


Wil je vrijblijvend kennismaken, meld je dan aan via 👇.