Hi! 

Ik ben Debby, maar noem me gerust Defje 😄. 

Jouw persoonlijke coach en cheerleader

Voor mij betekent gelukkig en succesvol zijn ruimte maken voor wat ik belangrijk vind. 

En dat is heel persoonlijk. 

Met jouw dromen in het vooruitzicht, maak ik samen met jou de weg vrij om te kunnen gaan bouwen aan een leven waar jij de hoofdrol in speelt. 

Hoe ga ik te werk? 

Ik ben geen typische loopbaancoach. Want ik ben van mening dat je jouw werken en leven niet van elkaar kan onderscheiden. Als je niet gelukkig bent in je job dan ben je ook niet gelukkig in je leven. 


Je werk bestaat niet naast je leven, maar hoort in je leven. Net als je vrienden, je hobby en je familie. Hoe meer je focust op het streven naar balans, hoe meer controle je lijkt te verliezen. Het gaat echt allemaal over het maken van keuzes. En keuzes maken begint bij, heel helder hebben wat je energie geeft en kost. 


Daarom ben ik een coach die gaat voor een echte transformatie. Ik ben zelf ook iemand die haar altijd voor de 100% inzet en dat verwacht ik dus ook van mijn coachees. 

 

Ik ga altijd een laagje dieper en ik doe heel bewust niet mee aan korte termijn oplossingen of trucjes. 


Ik wil dat jij het grotere plaatje ziet, jouw ultieme doel. En dat jij stappen gaat zetten omdat doel te bereiken. Ik help je hier naar toe! 

Mijn verhaal 

Tot mijn 30ste verliep mijn leven best normaal. Maar rond mijn dertigste ontstond er een radicale omwenteling. Ik verloor mijn mama na een lange strijd tegen kanker, mijn huwelijk liep op de klippen en mijn job maakte me niet langer gelukkig. Ik moest mijn hele leven (of ik het nu wilde of niet) onder de loep nemen want ik had op dat moment geen enkele zekerheid meer. Op een bepaald moment zat ik zo vast, wist ik echt niet meer wat ik wilde of wie ik was en welke richting ik uit wilde gaan. 


Nu besef ik dat de fysieke klachten waar ik al een hele tijd last van had er niet zomaar waren. Hoofdpijn, slecht slapen, paniekaanvallen, mezelf meer opsluiten, geen energie, gewichtstoename ... . Mijn lichaam was al een hele tijd aan het protesteren tegen mij en het leven dat ik aan het leven was. Er moest iets gebeuren. Dit is de periode dat ik opnieuw op zoek gegaan ben naar mezelf. 


Door dit keer écht voor mezelf te kiezen, kreeg ik opnieuw vertrouwen in mezelf en anderen. Ik durf opnieuw keuzes te maken die écht bij mij passen. 

Sindsdien werk ik vanuit mijn talenten. Doe ik wat ik graag doe en wat ik goed doe. Mijn leven lijkt weer te kloppen. Elke dag ben ik meer mezelf en doe ik iets wat mij voldoening en vreugde geeft. 


Wanneer moed het wint van angst

Ik had die bewustwording echt nodig om te staan waar ik vandaag sta. 
Mezelf opnieuw ontdekken van binnen naar buiten. Mezelf in vraag stellen daar was moed voor nodig. 
Maar ik wilde niet langer ongelukkig zijn, ik wilde niet langer het leven aan mij laten voorbijgaan. 
Ik begrijp dus helemaal dat het ontzettend spannend is om stil te staan met wie je bent en welke richting je uit wil gaan. 

Daarom gooi ik met heel veel plezier al mijn ervaring in de strijd om andere vrouwen te helpen bij de zoektocht naar het werken en leven van hun dromen. 

Mijn talent is 

Vrouwen rondom mij enthousiasmeren en inspireren om next level te gaan en te gaan voor dat wat ze ECHT willen.

Want meestal weten ze wat ze willen, maar hebben ze gewoon een klein duwtje nodig om effectief in actie te schieten.

Enkele weetjes over mij 

Ik ben een wereldreiziger! Nee, geen toerist 😄. Het liefst van al zit ik elke maand op een ander plekje, maar anderzijds ben ik graag voor een langere periode op één plek zodat ik mij helemaal kan onderdompelen in een nieuwe omgeving en cultuur. 
Ik ben een breakfast lover en dan vooral als er pancakes op de menu staan. En het liefst van die extra fluffy dikke amerecain pancakes (sugarrush gegarandeerd). 

Ik beken! Ik ben koffieverslaafd. En echt omdat ik het zo lekker vind. Ik zou in een koffiebranderij kunnen wonen. 

Oh, en nu dat ik toch over mijn verslaving bezig ben: ook gek op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn maar weinig boeken die ik niet gelezen heb. Ik ben elke dag bezig met mijn persoonlijke groei en houd ervan om elke dag bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken. 
Naast mijn job als coach, ben ik ook vooral mama en bonusmama; En houd ik ervan om met mijn gezin te gaan kamperen en de natuur in te trekken. Voor ons geen fancy toestanden: back to the basics, dat klinkt als wij. 

Mijn visie 

Ik geloof dat het jouw plicht is om te kiezen voor het werken en leven van je dromen

Het is echt mijn missie om het voor elke vrouw op de planneet mogelijk te maken dat ze doen wat ze graag en goed doen. 

Wil jij 

je eigen bedrijf opstarten? 

Dan is het RiseUp traject helemaal iets voor jou!

Jouw 3 maanden coaching programma als je klaar bent om je eerste stappen

te zetten naar je eigen business.

kiezen voor een job die je terug gelukkig maakt? 

Dan help ik je via loopbaancoaching naar het werken en leven van je dromen. Weet wel dat ik geen typische loopbaancoach ben. Ik wil dat je echt 100% commitment neemt over jouw toekomst! Ik wil dat jij ontdekt wie je bent, wat je kan en wat je wil en daarvoor vraag ik dus ook 100% inzet! Alleen dan komen we samen tot het allermooiste resultaat: een job waar jij voldoening en passie bij voelt! 

graag op eigen tempo nadenken over je toekomst? 

Neem dan een kijkje in het online aanbod van Studio Jij waar je de kans krijgt om op eigen tempo te ontdekken wie je bent, wat je kan en waar je naar toe wilt. 

Genoeg over mij, wie ben jij? 

Heel fijn dat je mijn hele verhaal gelezen hebt. Je weet nu heel goed wie ik ben, waar ik vandaag kom en waar ik voor sta als persoon en als coach. 


Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent.

Wat is jouw verhaal? Welke uitdagingen heb jij al overwonnen in je leven en wat zijn je dromen?

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen?

Verlang je naar een leven in lijn met wie je bent?


Ik daag je uit om tot actie over te gaan en contact met mij op te nemen.

De enige manier om verder te groeien is door actie te nemen en gebruik te maken van kansen die op je pad komen.

Dit is zo'n kans!


Wil je vrijblijvend kennismaken, meld je dan aan via deze button?