defje studio jij riseup traject

Het meest complete business coaching programma voor de startende ondernemer

Je wil je eigen bedrijf up from scratch starten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Snel een (online) business starten, voelt niet aan als de waarheid. Jij wil het van in het begin goed aanpakken want je tijd is je kostbaar. Met focus. Met structuur. Zodat je het vertrouwen, de mindset en kennis krijgt van een succesvolle ondernemer. En dit met één doel: een leven met meer impact, meer voldoening en meer vrijheid. 

Laat me je de weg wijzen ⭣

4de

editie van het RiseUp trajecet

> 50 

enthousiaste deelneemsters

9,6/10

gem. tevredenheidsscores

Dit traject leverde mijn klanten heel wat mooie resultaten op. 

null

null

null

null

RiseUp traject speciaal voor vrouwen die hun eigen zaak willen starten

Ben jij dit? 

+ Je bent ambitieus, hebt grote dromen en zou heel graag je eigen succesvolle bussiness willen hebben. 

+ Je wil er echt helemaal voor gaan, maar iets houd je tegen. 

+ Je hebt nog geen concreet plan van aanpak omdat je niet weet waar te beginnen en/of te weinig kennis hebt om het gewoon te gaan doen. 

+ Je wordt verlamd door twijfels aan jezelf, je ideëen, je verwachtingen, je doelen. 

+ Je hebt al een business, maar het stroomt niet: de resultaten vallen tegen en je twijfelt aan je concept.

+ Je voelt je overweldigd door alle informatie en wil een duidelijk stappenplan zodat je precies weet wat je waar en wanneer moet doen. 

+ Je hebt al zo weinig tijd en wil niet uren en uren op Google doorbrengen naar de beste informatie, nog een boek lezen, nog een gratis e-book downloaden. Nee, je wil er nu voor gaan! 

Ja, dit ben ik

Don't worry, je bent niet de enige

Review studio jij Riseup
"Ik bleef maar twijfelen over wat ik wilde doen. Ik had heel veel ideëen, maar totaal geen idee wat bij me paste. Danzkij de persoonlijke begeleiding van Defje heb ik echt ontdekt wat ik echt wil."
Loes R. 
Emelie_thomas_deelneemster_riseUp

"RiseUp was precies wat ik nodig had om mijn ondernemersdroom waar te maken" 

"Had ik dit traject maar eerder gevolgd,  het had me veel twijfel, angst, worsteling en frustratie kunnen besparen"

Emelie, Styliste Emelie by Chique

Hou me op de hoogte ⭢

Stel je voor een leven met meer ...

🌈  VRIJHEID

Werken wanneer je wil, waar je wil en ook nog eens met wie. 

Terug baas zijn over je eigen leven ...

Bye Bye Ratrace.


💃🏼 PLEZIER 

Niet langer meer leven van weekend tot weekend, van vakantie tot vakantie. 

Maar elke dag doen wat je graag en goed doet. 


🌟 VOLDOENING

Geen leegte meer voelen in je werk of zoeken naar betekenis buiten je werk. Voldoening vinden in dat wat je elke dag mag doen. 


Je eigen baas zijn. Dat is wat je wil .

Maar dan komen de twijfels en angsten naar boven
→ Je voelt aan alles in je lijf dat je het wil doen, maar durft niet te springen

→ Die ene keer voel je super zeker en zeg je ik ga het gewoon doen, maar dan is er plots weer iets of iemand die je nodig hebt, en ben je alweer uit je ritme. 

→ Je weet waarom je het wil, maar dan is er iemand uit je omgeving die je compleet van de wijs brengt door verhalen waaruit blijkt dat ondernemen onverantwoord is en dat je het nooit zal lukken. 

→ Je hebt ook totaal geen kennis over ondernemen, laat staat dat je weet hoe jij aan je eerste betalende klanten moet komen. 

Je weet inmiddels wel dat hopen en dromen geen strategie is

Daarom ga je het vanaf nu anders doen 

Want, geloof me! Niets voelt beter aan dan een leven leiden waar je vroeger van droomde. Eerlijk? Je ben hier toch niet zonder reden op deze pagina gekomen? Je eigen bedrijf starten. Je eigen baas zijn. Je eigen agenda regelen. Dat is wat je echt wil? 

Zie dit dan ook als een kans om het echt te gaan doen 

Ja, dit is wat ik wil!


studio jij, RiseUp, Defje

Wat als je over 6 maand ... 

+ Ondernemer bent

+ Precies weet wat je superpower als ondernemer is (en je ideale klanten dit opmerken) 

+ Weet hoe jij je talenten om zet in een product of dienst waar klanten om smeken (i.p.v. dat jij achter je klanten moet zoeken) 

+ Exact weet hoe jij je eerste betalende klant moet binnenhalen door een ijzersterke eenvoudige marketing en sales strategie die bij je past (zonder dat je moet pushen en schreeuwen)

+ het vertrouwen, de mindset, de kennis en een duidelijk doel en focus hebt om van je bedrijf een echt succes te maken (ipv hopen, dromen en aanmoderen zonder plan) 

Klinkt dat zalig? 

Lees dan even verder

Ik weet maar al te goed dat die eerste stap zetten heel moeilijk is

Starten met ondernemen daar heb je een portie lef en moed voor nodig. 

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat ik mijn eerste bedrijf in bijberoep startte. 

Ik droomde al jaren over mijn geigen bedrijf, maar er zat altijd wel een duiveltje op mijn schouder die vertelde dat ik niet goed genoeg was, dat het mij niet zou lukken & een ex-partner die helemaal niets met ondernemen had, zorgde ervoor dat ik het dus ook altijd blef uitstellen. 

Helaas zijn er heel veel vrouwen die nooit de eerste stap nemen en die zich laten tegenhouden door heel wat goedbedoelde adviezen waardoor je nog meer twijfelt. En dat is zonde. Dat is een gemiste kans om te gaan doen wat je altijd al wilde. 

Stel je eens voor hoe makkelijk het zou zijn als je een bedrijf kan starten zonder angst, met heel wat zelfvertrouwen, focus en een stappenplan?

Dat ik maanden, zelfs jaren ieder ding ben moeten gaan googelen, heel wat verkeerde keuzes heb gemaakt betekent niet dat jij dit ook moet gaan doen! Nee, helemaal niet.

Ik wil jou en andere vrouwen net ondersteunen om hun eigen weg te gaan: om te gaan doen wat ze willen.
Zonder nodeloos tijd te verliezen. 

In dit traject laat ik je alle stappen zien die jij moet doorlopen zodat je meteen weet hoe je stap voor stap je eigen bedrijf from scratch kan opbouwen. 

Doe mij dit traject
leven als ondernemer - stoppen met 9 tot 5

In plaats van enkel te dromen ben ik het gewoon gaan doen

I'm Rising UP 
Wat veel meer is dan gewoon 'een bedrijfje' starten. 

RiseUp draait om vanuit jouw talent, jouw passie, jouw expertise een bedrijf starten waar je vuurtje van gaat branden waar je elke dag met plezier voor uit je bed sprint en waarmee je giga impact kan maken - voldoening kan voelen - en de vrijheid ervaart die jij wil! 

Dit is waar ondernemen ECHT om draait! Niet alleen snel veel geld gaan verdienen, maar een bedrijf te starten waar jij ook stekezot op bent waarmee je dan ook lekker kan verdienen.

Want let's be honest: starten met ondernemen om snel veel geld mee te gaan verdienen, gaat niet voldoende zijn het ook echt waar te maken. 

Let's Go!


Hoe start ik als zelfstandige?

Het RiseUp traject is speciaal voor vrouwen die ... 

+ Zelfverzekerd hun eigen bedrijf from scratch wil opstarten. 

+ Niet langer meer willen vastzitten in hun gouden kooi. Maar kiezen voor vrijheid omdat ze zelf kunnen bepalen wanneer, waar en met wie ze willen werken. 

+ Willen denken in oplossingen en niet langer meer in beperkingen. 

+ kiezen voor actie en het twijfelen voor goed achter zich laten. 

+ elke dag vanuit hun talenten, passie en expertise het verschil willen maken in hun bedrijf. 

+ klaar zijn om uit comfortzone te stappen en de mindset en skills van een succesvolle ondernemer te krijgen. 

Kan je één of meerdere vakjes aankruisen? 

Dan is RiseUp echt voor jou! 

Yep, dat ben ik!


Laat mij jouw gids zijn

Je gaat mij nooit horen zeggen dat het starten van je eigen bedrijf makkelijk is.

Maar ik zorg ervoor dat het makkelijker wordt. 


Ik vertel je namelijk precies welke stappen je moet zetten om er van in het begin een succesvol bedrijf van te maken. 

Waarom ik jou kan helpen? 

Omdat ik perfect weet hoe ik jou uit je gouden kooi kan bevrijden ... 

+ Omdat ikzelf mijn gouden kooi heb achtergelaten om mijn leven stap voor stap zelf vorm te geven. 

+ Omdat ik precies weet wat jij in de beginfase nodig hebt. Want hoe kan je al opschalen als je zelf nog niet weet wat je wil doen, of zelfs niet weet wat een goed business idee is als je nog geen kennis hebt over ondernemen. 

+ Omdat ik weet dat starten lastig is en daarom vaak gewoon niet wordt gedaan. Daar wil ik verandering in brengen, want hoe meer ondernemers hoe meer vreugde. 

+ Door al mijn ervaringen, kennis en skills (naar mijn mening) heb ik de perfecte 'starters-kit' gecreëerd voor de beginnende ondernemers. Met als doel om hen al die die frustrerende jaren van research, uitproberen, valennen, opstaan en heel veel onnodige opstartkoste te besparen. Maar ook tijd te besparen wat het grootste issue is als je wil starten met ondernemen en dus nog een job in loondienst hebt. En vooral om van in het begin een sterke basis in je bedrijf te creëeren waar je nog jaren op kan verder bouwen. 

Laten we ontdekken wat we kunnen bereiken als we samen gaan RiseUp'en

Modules

De mindset van een ondernemer

Jij stopt met denken in beperkingen, maar ziet echt alle mogelijkheden voor je. Je zielsverlangens zijn helder en zorgen ervoor dat jij een duidelijk doel hebt waarmee je het committment aangaat. Bovendien heb je jezelf bevrijd van beperkende patronen zoals perfectionisme en 'ik-heb-geen-tijd' syndroom.

Ontdek je talenten

Na deze module heb je klaarhelder wat je talenten zijn, wat je talenten in je Zone of genius zijn. Wat zijn je energievreters en gevers. Deze les zorgt ervoor dat je jezelf door en door leert kennen en geeft je de inzichten in jezelf als ondernemer.

Jouw business: deel 1

In deze module ga je de fundamenten van je bedrijf stevig neerzetten. Ontdek hoe je jouw bedrijf stevig in de markt kan zetten met een goed business idee en ontdek wie je ideale klanten zijn. In deze fase ga je al in actie komen door zoveel mogelijk van hen te weten te komen in een marktonderzoek.

Jouw business: deel 2

Ontdek hoe je je merk gaat positioneren? Hoe je jouw uniekheid kan benadrukken zodat je niet moet gaat concurrere. Allemaam belangrijk informatie om een heel concreet en duidelijk businessplan op te stellen.

Creëer een onweerstaanbaar aanbod

Na deze module heb je onweerstaanbaar aanbod dat aansluit met je eigen talenten. En waar je idaele klanten echt JA op zullen zeggen. En weet je hoe je deze ideale klanten kom omzetten tot enthousiaste fans.

Money mindset & money making

Wat is een goede moneymindset. En welke verhalen heb jij over geld? En hoe kan je dit veranderen? Dankzij je ijzersterk financieel plan ga je ondernemen vanuit vrijheid. Je leert alles over verdienmoddelen en inkomstenstromen, zodat je ze ook nog eens strategisch kan inzetten in je bedrijf.

Marketing & Sales: de basis

Je ontdekt hoe marketing en sales werkt en hoe je het op je eigen manier kan doen zodat je er ook echt van gaat houden. Je hebt een plan met een duidelijke focus waarmee je jouw eerste resultaten gaat behalen.

Marketing & Sales: met een hogere conversie

Na deze module weet je precies hoe jij je marketing en sales naar een hoger niveau kan brengen omdat je precies weet aan welke knoppen je moet draaien en welke stappen je moet zeggen. Dit is de module waar je een leert verkopen met je woorden, wat de basisfundamenten zijn als je aan marketing doet en hoe je een slimme prijsstrategie gaat toepassen.

Marketing & sales: (gratis) content strategie

Deze module staat heemaal in het teken van contentmarketing. De manier om je bedrijf bij het grotere publiek kenbaar te maken.

Ontdek hoe je op een heel natuurlijk manier klanten kan aantrekken en vanuit content hen kan omzetten in betalende klanten.

Financiële & juridische hacks

In deze module kom je meer te weten over wat er komt kijken bij het opstarten van je eigen bedrijf: van je ondenernemingsnummer aanvragen tot legal stuff, tot alles wat belangrijk is omtrent de boekhouding.

Strategisch groeien

De basis van je bedrijf staat scherp. Je hebt je ondernemingsnummer aangevraagd dan is het nu tijd om van in het begin stap per stap je bedrijf te laten groeien door de juiste strategiën zoals het inzetten van e-mailmarketing. Ontdek hoe je begint met e-mailmarketing, hoe je je e-maillijst laat uitbreiden, ...

Slimme tools

In deze module ontdek je welke keuzes je het beste maakt als het aankomt op gebied van technologie en software.

Bonus Materiaal deze editie

studio jij, online cursus, kies en star het juiste bedrijf, ik wil ondernemen

Start het juiste bedrijf: ontdek welk bedrijf bij je past
t.w.v. 149 euro

Kies en start het juiste bedrijf met deze eenvoud stappenplan. Maak moedige keuzes in het bepalen wat voor bedrijf jij wil starten. studio jij, online cursus, yes to succes

Yes to success: kies voor wat echt belangrijk is

t.w.v. 129 euro

Een super simpele manier zodat je alleen nog 'ja' zegt tegen wat ertoe doet. Met dit stappenplan wordt je een pro in focus als ondernemer. studio jij, onlne cursus, defje, debby minnart, lanceren als een pro

Lanceren als een pro

t.w.v. 249 euro

Met deze bonus leer je welke stappen je moet zetten om je product/dienst als een pro in de wereld te zetten met eenvoudig lanceringsplan.

instaboost van studio jij waar je stap per stap leert hoe jij je visie, persoonlijkheid en expertise kan laten zien op instagram

Insta Boost: meer omzet door content die raakt en verkoopt.
t.w.v. 499 euro

Het framework waarmee ik  in het hoofd kruip van mijn klanten en content schrijf die mijn klanten raakt. Je leert hoe je jouw visie, persoonlijkheid en expertise in krachtige posts en nooit meer inspiratieloos bent. 

studio jij riseup

Dit is wat je krijgt

Het hele internet staat vol met adviezen over ondernemen, maar zelden over hoe je een bedrijf from scratcht opbouwt. 

Nog een gratis masterclass, e-book over ondernenen gaat je jammer genoeg niet helpen om het echt te gaan doen. Laat staan om met succes te starten. 

Dit is wat je krijgt zodat je met succes je bedrijf start 

+ Een helder stappenplan zodat je niet meer links of recht kan, alleen nog maar rechtdoor. Je komt in actie! 

+ Een persoonlijke talentengids zodat je gelijk weet wat je superpower is waarmee je geld gaat verdienen. 

+ Een duurzame strategie die je keer op keer kan blijven gebruiken. Geen quick fixes. 

Nog twijfels? 

dit is was de deelnemers zeggen 

null

nullnull


Succesvol je eigen zaak starten zonder veel geld uit te geven

Na RiseUp heb je ... 

+ een duidelijk business idee waarvan je ook 100% zeker weet dat er vraag naar is (de wat ga ik doen vraag, mag je dus definitief achter je laten)

+ een een duidelijk beeld van je ideale klant is heb je een aanbod waarvoor ze willen betalen (yes, de eerste klant is ook gelijk binnen) 

+ een visie voor je bedrijf en weet je welke boodschap aanslaat bij jezelf en je ideale klanten (je personal brand staat er)

+ een heel goede kennis van marketing en weet je precies wat je moet doen om je klanten uit te breiden en vervolgens te laten kopen (marketing heeft geen geheimen meer voor je) 

+ een slim systeem gevonden waarbij verkopen niet aanvoelt als pushen en trekken, maar heel natuurlijk verloopt vanuit verbinding en interesse. 

Met RiseUp start je met vertrouwen een bedrijf waar je elke dag voor uit je bed springt

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een life-changer
Dankzij RiseUp ben ik echtveranderd. Voor het traject was ik onzeker. Nu sta ik sterk in mijn schoenen. En weet ik precies wat ik moet doen om te starten. 
RiseUptraject - Review
Ms. Nameless
Add Your Stars

RiseUp is alles wat ik nodig had

Het programma zit zo praktisch in elkaar waardoor je precies weet wat je moet doen - stap voor stap - op jouw tempo. En als je even twijfelt of vastzit dan staat Defje aan je zijde en geeft precies de tips die je nodig hebt. 

Ms. Nameless
Add Your Stars

Een uniek all in one programma

Het traject is echt ZO waardevol. Het is echt een ALL IN programma. Waar ik eerst nog dacht dat het vooral ging gaan om praktische zaken, zorgt het traject er gewoon voor dat je bedrijf start dat gewoon JIJ bent. En dat heeft mij veel vertrouwen gegeven. Ondertussen geef ik yogalessen, dit had ik nooit durven doen zonder het traject. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
Debby_Minnart

Ontmoet je coach Defje!

Een gepassioneerde ondernemer die haar goesting doet! Het leven loopt niet altijd zoals je het wil. Ik geloof er echt in dat we hier allemaal met een reden zijn, met een talent dat we niet kunnen en mogen negeren. Uit je talent en passie werken, zorgt voor een leven vol vrijheid, impact en voldoening. En daar help ik jou mee. 

Ik werkte na mijn studies als verpleegkundige, Commercieel adviseur en in HR. Ik heb al mijn jobs met heel veel passie en liefde gedaan. Maar op een bepaald moment voelde ik 'Ik wil meer'. Ik wil meer plezier. Ik wil meer vrijheid. Ik wil meer voldoening. Ik begon in bijberoep, wat echt als een speer ging waardoor de goesting om te ondernemen alleen maar groeide. Ik verliet vervolgens mijn gouden kooi en nam bibberend mijn ontslag. 

5 jaar later heb ik 3 bedrijven en leef ik voltijds van Studio Jij. De weg er naar toe was niet makkelijk. Ik heb vaak getwijfeld, veel frustraties gevoeld, verkeerde beslissingen genomen, ... maar de goesting om te ondernemen verloor ik nooit - die groeide alleen maar. Naast ondernemer ben ik een mama die haar uren zelf kan kiezen en die de kans heeft om haar dochter gaan af te zetten en op te halen aan school. Ik werk nog steeds gemiddeld 4 daen per week, maar het feit dat ik van overal kan werken, wanneer ik wil en met wie ik wil. Is voor mij pure rijkdom

En het goede nieuws is ... jij hoeft je eigen bedrijf niet alleen te starten of 5 jaar over te doen met RiseUp 

RiseUp: Jouw shortcut naar succes!

studio jij riseup

Hoe werkt RiseUp?

RiseUp is een online trjaect waarbij elke week een nieuwe module wordt vrijgegeven de online RiseUp Toolkit. 

Je krijgt: 

→ Een persoonlijke talentengids op maat inclusief talententest

→ Toegang tot 13 modules met video's en audio's. 

→ Kant en klare werkbladen, templates, checklists, ...

Om RiseUp voor iedereen toegankelijk te maken heb je de keuze om in te stappen in de DIY-versie, het groepstratject of met 1-op-1 begeleiding. 

  Kies de formule dat bij jou past

  RiseUp Essentials 

  ✓ 6 maanden onbeperkt toegang tot de RiseUp toolkit 

  ✓ Een persoonlijke talententest inclusief een talentengids op maat


  *€  299, - 

  Ik zet me op de wachtlijst
  * Inclusief loopbaancheques
  Instappen is pas mogelijk na een kennismakingsgesprek omdat ik 100% zeker wil zijn dat er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod.

  RiseUp Empower

  ✓ 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de RiseUp toolkit

  ✓ Een persoonlijke talententest inclusief een talentengids op maat

  ✓ Mij als coach gedurende de Q&A's en live groepssessies

  ✓ Simpele en concrete opdrachten zodat je echt in ACTIE komt. 

  ✓ Feedback van mij op je ingevulde opdrachten, business idee, ideale klant, marktonderzoek, aanbod, ... 

  ✓ Toegang van 4 exclusieve bonussen t.w.v. 1026 euro

  ✓  Toegang tot de Happy RiseUp community met gelijkgestemden

  Er zijn maar 25 plekjes beschikbaar.


  *€ 549,- 

  Ik zet me op de wachtlijst
  * Inclusief loopbaancheques
  Instappen is pas mogelijk na een kennismakingsgesprek omdat ik 100% zeker wil zijn dat er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod.

  RiseUp All the way 

  ✓ 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de RiseUp toolkit

  ✓Een persoonlijke talententest inclusief een talentengids op maat

  ✓ Mij als coach gedurende de Q&A's en live groepssessies

  ✓ Simpele en concrete opdrachten zodat je echt in ACTIE komt.

  ✓ Feedback van mij op je ingevulde opdrachten, business idee, ideale klant, marktonderzoek, aanbod, ... 

  ✓ Toegang van 4 exclusieve bonussen t.w.v. 1026 euro

  ✓  Toegang tot de Happy RiseUp community met gelijkgestemden

  ✓  2 x 1-op-1 sessie live op locatie (3u) 

  ✓ 6 x online  1-op-1 calls

  ✓ Ongelimiteerde toegang tot mij via WhatsApp en via mail 


  Er zijn maar 5 plekjes beschikbaar. 


  *€ 1997, - 

  Ik zet me op de wachtlijst
  * Inclusief loopbaancheques
  Instappen is pas mogelijk na een kennismakingsgesprek omdat ik 100% zeker wil zijn dat er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod.

  Dankzij RiseUp meer ... 

  💡 Duidelijkheid 

  Ervaar rust omdat je niet langer meer moet twijfelen aan 'Wat je wil doen' en 'Hoe je dit moet doen' omdat ik je exact vertel welke stappen je moet zetten, in de juiste volgorde. 


  📖 Kennis 

  Naast zelfkennis, leer je ook meteen hoe je moet communiceren met je klanten, en welke marketing- en sales strategieën je kan inzetten die je gelijk resultaten zullen opleveren. 


  💰 Resultaten

  Kom je in actie. Van zodra je instapt, ga je aan de slag en kom je stap per stap dichter bij je bedrijf.  


  Klaar om van start te gaan? 

  Je bent klaar met hopen, en je te verstoppen achter je ondernemersdroom.

  Ik wil er helemaal voor gaan Defje


  null

  null


  nullnull

  null


  nullnullnull

  Hold on, ik heb nog een vraagje ...

  Is het RiseUp traject iets voor mij?

  Dit is voor alle vrouwen die goesting en drive hebben om hun eigen business werkelijkheid te maken. Vrouwen die:

  ✔ willen gaan ondernemen, maar nog geen business idee hebben
  ✔ veel ideeën hebben, maar er niet in slagen om er één uit te werken
  ✔ niet langer meer willen aanmodderen
  ✔ reeds een idee hebben, maar dat nog verder uitgewerkt moet worden
  ✔ twijfelen of er wel een ondernemer in hen verscholen zit

  Hoe haal ik deze investering eruit?

  Als je het aan mij vraagt, ben ik 100% zeker dat je jouw investering er uit haalt. Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat dit traject een echte game-changer gaat zijn.

  Ik geef altijd volgende advies:
  ☞ Weeg de groei en de stappen die je gaat zetten af tegen de kost van ter plaatse te blijven trappelen waar je niet echt bepaald gelukkig van wordt.

  Ik weet dat investeren in jezelf niet alleen spannend is, maar ook financieel een moeilijke keuze is. Maar als je nu weet dat je je investering er zeker uithaalt. Doe je dan mee? Of twijfel je nog steeds.

  En wie weet kom je wel in aanmerking voor loopbaancheques en betaal je maar 199 euro. Wat dus echt peanuts is met de totale waarde van het traject.

  Waarom kiezen voor Studio Jij en geen andere coach?

  Ik raad je aan om enkel bij mij te werken als je iemand bent die 100% voor haar doelen wil gaan, en die echt dit traject als kans ziet om haar eigen business met succes te starten.

  Omdat ik 100% zeker wil zijn dat er een match is tussen jou en en mij kan je voor dit traject enkel inschrijven na een vrijblijvende connectiecall.

  Ik wil gaan ondernemen, maar ik weet nog niet wat ik wil gaan doen. Is dit traject dan ook voor mij?

  Zeker en vast! In het traject ontdek je 'waarom' je wil gaan ondernemen en ga je vanuit je talenten en zielsverlangens ontdekken wat je te doen staat. Ik help je ontdekken wat je unieke waarde is en hoe je dit naar een ondernemersidee kan vertalen.

  Ik wil heel graag gaan ondernemen, maar ik voel heel veel angst als het gaat over het financiële risico dat ik zal nemen. Kan het traject mij hier ook bij helpen?

  Ja! Ik begrijp je angst. Toen ik besloot om voor mezelf te beginnen, wilde ik mijn zekerheid ook niet opgeven. Ik had een mooi huis, een goede baan die me ook nog eens elke maand een vast inkomen bezorgde waardoor ik eigenlijk alles kon doen wat ik wilde. Ik zat echt vast in een gouden kooi, maar toch bleef het verlangen om voor mezelf te beginnen. Daarom heb ik mezelf 1.5 jaar exploratietijd gegeven om toch te gaan ondernemen zonder al mijn zekerheid op te geven. En het is net die methode die ik je ga leren zodat je toch voor je droom kan gaan zonder al je zekerheid op te geven en jij niet langer het gevoel hebt dat je in het onbekende springt.

  Ik ga je helpen om je eigen patronen te doorbreken en uit je comfortzone te stappen zonder dat jij het gevoel hebt dat je alle zekerheid op geeft.

  Ik blijf het gevoel hebben dat ik het toch eigenlijk zelf moet doen.

  Bedenk je eens waarom je jezelf de kans zou ontnemen om sneller de juiste stappen te gaan zetten naar je onderneming met hulp van iemand die jouw pad al heeft bewandeld? Je hebt mij niet nodig. Maar ik geef je de juiste tools, handvaten en vooral zelfvertrouwen om jouw droom nu eindelijk realiteit te maken in plaats van blijven te hangen in zelfsabotage. Het klopt volledig dat je het zelf moet doen. Maar je hoeft dit niet langer alleen te doen

  Waar vinden de sessies plaats?

  Alle sessies gaan online door. Uit ervaring is ook gebleken dat online sessie minstens zo effectief, verbindend, comfortabel en succesvol zijn als face-to-face. Maar dan met de bijkomende voordelen: geen reistijd, meer focus, veilig vanuit een plek die comfortabel is voor jou.

  Wat als het blijkt dat er toch geen ondernemer in mij verscholen zit? Is dit traject dan voor niets geweest.

  Helemaal niet. Als het blijkt dat er geen ondernemer in je verscholen zit, hoef je vanaf nu geen energie meer te verspillen aan het overdenken en twijfelen om als zelfstandige (in bijberoep) te starten. Door het traject blijf je namelijk niet langer meer hangen in de ‘ik-weet-niet-wat-ik-wil-fase’ wat betekent dat je antwoord hebt gekregen op de vraag ‘Wat wil ik?’. In het traject help ik jou te ontdekken wie je bent, wat bij je past en voor welk werk jij gemaakt bent.

  Ik ga op vakantie. Is het dan wel mogelijk om te starten?

  Indien je kiest voor RiseUp Essentials dan doorloop je alle modules op eigen tempo. Er zijn geen live sessie's, je hebt 6 maanden toegang tot de online Riseup Toolkit.

  Indien je kiest voor RiseUp Empower, dan heb je ook toegang tot de online strategische werksessies. Er staan heel wat verschillende live sessie's en Q&A's op het programma zodat je zeker voldoende kan deenemen.. Je hebt ook een jaar lang toegang tot de RiseUp toolkit waardoor ik zelfs hoop dat je in tussentijd eens op vakantie gaat.

  Ook voor het RiseUp all the way vormt dit geen probleem aangezien je zelf je 1-op-1 calls in mijn agenda inplant.

  Is het traject ook interessant als je in bijberoep wil starten.

  Ondernemen is ondernemen. Waarmee ik wil zeggen: of jij nu kiest om als zelfstandige te starten of zelfstandige in bijberoep te starten dat is een maar een statuut dat je kiest. In beide situaties ben je iets in de wereld aan het zetten dat helemaal van jou is. Alle kennis, tools en handvaten die ik je geef zijn dus ook van toepassing als jij wil starten in bijberoep.

  Ik ben bang dat ik er te weinig tijd voor ga hebben.

  Ik begrijp dat je het druk hebt. Maar ik vrees, dat het echt nooit het juiste moment gaat zijn. Er gaat altijd wel iets zijn dat veel tijd van je vraagt.

  Misschien herken je het gevoel wel dat je iets deed waarvan je dacht dat het niet het juiste moment was en waarvan je achteraf bedacht dat het net wel het perfecte moment was.

  En eerlijk? ... De reden dat je denkt dat je geen tijd hebt is precies de reden waarom je deze salespagina leest want je wil toch meer vrijheid hebben he?

  Kan je mij de garantie geven dat mijn business gaat vliegen hierna?

  Nee. Dat kan ik jammer genoeg niet. Je kan nog zoveel cursussen volgen en tips krijgen, het grootste deel zit in de mindset van jezelf en de discipline om uit te voeren en fine te tunen waar je naar toe wil. Laat niemand je vertellen dat er één succesformule is want die bestaat niet. Wel helpt het om een ondernemersmindset te creëren en daar ga ik je ook bij helpen in het traject.

  Nog niet overtuigd? Lees hier nog meer reviews van deelnemers. 

  Je kan hier heel wat reviews lezen van RiseUp'ers die al meededen. Wil je verhalen lezen van vrouwen zoals jij en de resultaten zien die ze hebben kunnen bereiken na het volgen van het traject. Ik heb ze hier voor je klaarstaan 👇

  wie is defje van studio jij, Defje, Debby Minnart

  Dit zijn de resultaten die jij van het RiseUp traject kan verwachten 

  + Het is niet meer 'dromen' over ondernemen, maar je bent een ondernemer in bij- of hoofdberoep. 

  + Je weet wat je talenten zijn en hoe je deze kan inzetten in je bedrijf. 

  + Je hebt een sterk business idee waarvan je gewoon weet dat je er geld mee gaat verdienen. 

  + Je hebt alle kennis om je bedrijf met succes in de wereld te zetten 

  + En te laten groeien omdat je slimme marketing- en salesstrategieën hebt die helemaal bij je passen. 

  + Je hebt het vertrouwen, de mindset en focus van een succesvolle ondernemer die geen enkele uitdaging meer uit de weg gaat. 

  Ik beloof je dat je de investering er dubbel en dik gaat uithalen.

  Dat is hoe investeren in jezelf en je dromen nu eenmaal werkt. 

  Zeker doen! Die talentenanalyse alleen al vind ik voor iedereen een aanrader om meer zicht te krijgen in jezelf

  De begeleiding is veel meer dan ik had verwacht. De modules zijn zeer waardevol. Dit in combinatie met de groepssessies en WhatsApp c, ga ik veel sneller vooruit dan ik had kunnen dromen. 

  Emelie_testimonial_RiseUp traject
  Emelie - Style me chique 

  Deze 4 problemen gaan we samen tackelen 

  Probleem 1: Wat moet ik doen? 

  Je hebt zoveel ideeën of misschien helemaal geen idee. Na het traject: 

  ✓ Snap je precies wat een goed business idee is. 

  ✓Heb je ook helder welk business idee bij je past en welk je in de wereld gaat zetten. 

  Probleem 2: Ik durf niet? Wat als het niet lukt? 

  Je loopt continue vast in vragen en twjfels zoals 'Wat als het mij niet lukt?', 'Ben ik wel een ondernemer?' of 'Wat als ik geen klanten heb?' En 'Wat gaan anderen dan van mij denken?" Na het traject: 

  ✓ Weet je precies hoe je moet omgaan met deze twijfels en angsten? 

  ✓En heb jij de groeimindset van een succesvolle ondernemer. 

  Probleem 3: Ik weet helemaal niet hoe ik aan mijn eerste klanten kom. 

  Je hebt geen kennis van marketing en sales en hebt dus geen idee hoe je aan je eerste klanten moet komen. Na het traject: 

  ✓ Weet je wat marketing is. Ken je de belangrijkste strategieën. 

  ✓ Durf je jezelf ook echt te laten zien als expert. 

  ✓ En heb je een slimme strategie om die eerste klant binnen te halen. 

  Probleem 4: Ik heb het al zo druk. 

  Je wil heel graag ondernemen maar je blijft maar denken dat je te weinig tijd hebt. In dit traject help ik je om 

  ✓  In zo weinig mogelijk tijd stap voor stap je bedrijf te starten. 

  ✓  Ik wijs je de exacte weg. Het enige wat jij moet doen is iedere opdracht maken en er mee aan de slag gaan.

  Geloof me ik kan het niet makkelijker maken als dit. 

  Nu is het aan jou. Welke beslissing ga jij nemen. 

  Dit is het einde van mijn salespagina. Ik hoop dat ik al je vragen beantwoord heb. Ben je klaar om je eigen bedrijf te starten. Om stap voor stap dichterbij te komen waar je al zo lang van droomt? 


  Als je dit met een JA hebt beantwoord. Schrijf je dan nu in voor de VIP Wachtlijst. Voordat de deuren opengaan voor het grote publiek, krijg jij als eerste de kans om je in te schrijven met extra onweerstaanbare voorwaarden en waardevolle acties. 

  Het RiseUp traject start in oktober 2024