Wat als ik de stap naar het ondernemen niet durf te zetten

Wat als ik de stap naar het ondernemen niet durf te zetten

Wat als ... 

☹️ je niet durft te ondernemen uit angst voor het onbekende 

☹️ je denkt dat je niet goed genoeg bent om te ondernemen

☹️ je niet weet waar je moet beginnen als startende ondernemen. 

☹️ je geen kennis hebt van ondernemen 

Waardoor 

Je blijft twijfelen over heel wat dingen je nog onzekerder maken. Al die twijfels en onzekerheden verlammen je waardoor je denkt dat het je nooit gaat lukken. 

Dit is hetgeen wat ik heel vaak zie gebeuren bij klanten bij mij. Ze blijven vastzitten in hun eigen beperkend kader waardoor ze de enkel nog zien wat ze zichzelf wijsmaken: ik ben niet goed genoeg, het gaat mij niet lukken, ... 

Hoe ik je hierbij help?

👉 Door je bewust te maken van je eigen beperkende verhalen: In welke situaties doe je dit nog? Wat gebeurt er op dat moment? Wat triggert er je? 

👉 Door je bewust te maken van alle mogelijkheden die er nog zijn, maar die jij tot nu toe niet gezien hebt. 

👉 Door te laten zien dat al je gevoelens van angst, twijfel en onzekerheid er mogen zijn. Dat je met mildheid voor jezelf naar hen mag kijken. 

👉 Door een duidelijk plan te maken waardoor je gefocust blijft, ook als jouw innerlijke saboteur weer naar boven komt.

👉 Door jouw grote droom te gaan onderverdelen in kleine stapjes zodat je zelfvertrouwen krijg. 

Al deze stappen hebben als doel dat jij straks met vertrouwen op een duurzame manier je eigen bedrijf werkelijkheid gaat maken. Want ik wil dat jij volledig in je kracht staat en dat je jouw eigen goud ziet en deze als basis gaat leggen voor jouw eigen bedrijf. Het is zelfkennis die ervoor zorgt dat jij straks WEL gaat ondernemen. 

Wil je graag samenwerken om stap per stap je eigen bedrijf te starten i.p.v. ter plaatse te blijven trappelen en te blijven twijfelen over wel of niet te ondernemen, dan is het RiseUp traject mogelijks iets voor. In dit traject ga ik je 3 maanden begeleiden naar je eigen bedrijf zodat je echt met vertrouwen, focus en kennis de stap kan zetten. Meer informatie vind je hier


Reactie plaatsen