Zet je op de wachtlijst en krijg mijn gratis tools! 

Zet je op de wachtlijst en krijg als eerste de kans om je in te schrijven aan Early bird prijzen. Er zijn maar 35 plekjes beschikbaar. 

⏰ Het RiseUp traject opent zijn deuren najaar 2024.

Door je gegevens in te voeren, word je een Studio Jij insider - met GRATIS toegang tot exclusieve content en speciale prijs. Je kan je elk moment afmelden met één klik. Je gaat akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.
loopbaancoach Aalst

Droom je ook van meer ...

🌈  VRIJHEID

Werken wanneer je wil, waar je wil en ook nog eens met wie. 

Terug baas zijn over je eigen leven ...

Bye Bye Ratrace.


💃🏼 PLEZIER 

Niet langer meer leven van weekend tot weekend, van vakantie tot vakantie. 

Maar elke dag doen wat je graag en goed doet. 


🌟 VOLDOENING

Geen leegte meer voelen in je werk of zoeken naar betekenis buiten je werk. Voldoening vinden in dat wat je elke dag mag doen. 


Hoe start ik als zelfstandige?

En word een RiseUper 🚀

En ga van dromen naar doen

Ik zet me op de VIP wachtlijst!
Testimonial_Julie_riseuptraject

Dankzij het RiseUp traject heb ik ontdekt dat ik vanuit mijn talenten niet alleen met 'reizen plannen' wil bezig zijn, maar dat ik het ook wil combineren met host te zijn: mensen samen brengen, hen inspireren en en een totale beleving creëren. 


Julie I Bezielster Odette Pret 

De coach voor startende ondernemers 

Ik mag mij ondertussen onder de coaches in België rekenen die gespecialiseerd is in het werken met (pré) startende ondernemers.

Bij mij leer je geen 'quick fixes', wel een stevige basis om van je bedrijf een succes te maken. Het beginnen van een eigen bedrijf is niet makkelijk, maar ik leer je het spel van ondernemen kennen en vooral samen met jou ga ik op zoek naar jouw UNIEKE talenten waardoor je gelijk de juiste klanten aantrekt en jij heel wat voldoening en plezier gaat beleven in je bedrijf. 


Debby_MinnartRiseUp werkt. Hier is het bewijs. 

Het traject bestaat al 2 jaar, heeft al drie edities achter de rug en heeft meer dan 40 vrouwen geholpen naar hun droom.

In dit traject krijg je de kennis waar je al zo lang naar op zoek bent en leer je strategieën die je heel je leven kan blijven toepassen in vrijwel elke fase van je carrière.

Lees hier alle reviews van RiseUp


Emelie_thomas_deelneemster_riseUp


Emelie van Style Me Chique


"Ik droomde al een hele tijd over mijn eigen bedrijf in bijberoep, maar ik wist niet waar te beginnen en was vooral bang om een verkeerde keuze te maken. Het resultaat was dat ik bleef twijfelen. Via via kwam ik in contact met Defje en stapte ik in het RiseUp traject in. En dit was echt een gamechanger voor mij. Na 3 weken was ik al een heel ander persoon en bloeide ik open tot een zelfzekere vrouw! Ondertussen ben ik aan de slag als styliste in mijn eigen bedrijf Style Me Chique. 
De eerste stappen zijn gezet! 
Daar ben ik bijzonder blij en dankbaar om. Ik kijk anders naar de toekomst, meer gericht naar mijn droomleven, mijn zielsverlangens.
Jasmien_testimonial_RiseUptraject
Jasmien -  Atelier Jazzy 

Met vertrouwen in actie komen

Studio Jij is dé plek als je graag je dromen wil najagen, wil ondernemen maar nog niet weet hoe je dat moet doen. Stap voor stap neemt ze je mee in het leven van ondernemen, maar op een laagdrempelige manier. Defje is ook zo'n lieve persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar!
Testimonial_Julie_riseuptraject
Julie - Odette Pret

Gratis videotraining: 4 tips voor startende ondernemers om succesvol je eigen bedrijf te starten.

In deze videotraining ontdek je 4 tips om in bijberoep of hoofdberoep je eigen zaak te starten. Ontdek welke stappen je moet zetten om van in het begin met succes je bedrijf te starten: 

  • Ontdek wat er aan de basis ligt van een succesvol bedrijf? 
  • Welke stappen je moet zetten om je eigen zaak op te starten? 
  • Hoe je met vertrouwen en weinig tijd en geld met ondernemen kan starten? 
  • Mijn ultieme tip die ervoor gaat zorgen dat je niet langer meer gaat twijfelen, maar echt gaat starten.

Want dit is toch wat je écht wil he? Je eigen zaak starten zodat je meer vrijheid, voldoening en plezier creëert voor jezelf! Meld je aan. 

Vragen? Stel ze gerust! 
Ik wil ondernemen, maar ik heb helemaal nog geen idee wat ik wil doen, zal RiseUp voor mij werken? 
Ja! De meeste vrouwen hebben of nog helemaal geen idee - of een vaag idee en hebben na het traject een concreet businessidee inclusief een strategisch aanbod. Ik ben liever eerlijk over het starten van je eigen bedrijf: dit is geen rechtlijnig proces. De meeste coachées hebben er enkele maanden over gedaan om hun business ideeën te realiseren. Het hangt af van hoe veel tijd je hebt om tijdens het traject met alle informatie aan de slag te gaan. Maar ik kan je met het hand op mijn hart leggen dat je precies weet wat je uniek maakt, met wie je wil werken, wat je aanbod is en hoe je dit in de wereld moet gaan zetten. 


Ik ben al aan het ondernemen, maar ik doe maar wat. Kan RiseUp mij helpen bij focus en strategie? 

Ongetwijfeld ja! Er hebben al meerdere vrouwen in het traject gezeten die al aan het ondernemen zijn in hoofd- of bijberoep. In het traject geef ik je een stappenplan waarbij ik je vertel welke stappen je moet zetten om bewust een bedrijf te creëeren waar jij gelukkig van wordt vanuit je talenten EN leer ik je marketing - en sales strategieën aan die die je heel je leven kan blijven gebruiken. Het traject is niet enkel nadenken over wat je kan doen, maar ik ga je ook wegwijs maken in de vele opties op gebied van sales en marketing en hoe jij op een gestructureerde fase bepaalde elementen kan gaan implementeren in je bedrijf. 


Ik wil heel graag ondernemen, maar ik heb geen talenten. Is instappen dan wel een goed idee? 

Het is begrijpelijk dat je je zo voelt, maar geloof me jij hebt talenten en hoogstwaarschijnlijk nog veel meer dan je zou denken. Het idee dat je geen talent hebt, is een belemmerende overtuiging die je weghoudt van je grootste droom: ondernemen. Ieder persoon heeft unieke talenten die waardevol zijn en waar ze een verschil mee maken. In het traject beginnen we daarom ook met een persoonlijke talentengids zodat jij opnieuw vertrouwen krijgt in jezelf en ook gelijk deze talenten als basis mee kan nemen. Het traject vertrekt bij JOU en bouwt dan stap per stap verder. 


Wanneer start RiseUp? 

De volgende inschrijving voor RiseUp start in najaar 2024. Een exacte datum volgt nog. Zet je naam en e-mail op de wachtlijst hieronder zodat je als eerste kans maakt om één van de 35 plekjes te bemachtigen zodra de inschrijving opent MET Early Bird Korting. 

Dit is wat enthousiaste RiseUp'ers zeggen

null

null

null

null

null


nullnull

nullZal ik je een geheim vertellen ... 

Start Before You're Ready!

Hoe start ik als zelfstandige?

Hi! Ik ben Defje

Waarom ik je kan helpen? 

Omdat ik zelf te lang in mijn gouden kooi ben blijven zitten. 

Ik heb jaren in loondienst gewerkt. En echt, ik heb er ontzettend veel kansen gekregen en het heeft me veel gebracht. Ook heel veel zekerheid. Maar ik begon me langzaam te frustreren aan de hiërarchie, procedures en targets van bovenaf.

Een goed loon, vele extralegale voordelen en heel veel verlof zorgde ervoor dat ik de sprong niet zette naar het ondernemen. Want wat als het mij niet zou lukken. Dus bleef ik braaf mijn job doen omwille van de zekerheid 😞. 

Maar op een bepaald moment kon ik mijn gevoel en goesting om te gaan ondernemen niet meer negeren. En ging ik tegen alle goedbedoelde adviezen toch voor mijn droom

Ik wist niet waar ik aan begon, had continue angst dat ik onvoldoende inkomsten had en nam opdrachten aan die niet bij mij paste. Ik liet me ook veel te veel leiden door anderen en nam vooral ad hoc beslissingen en vergat mijn groter doel. 

Maar nu heb ik de kennis en ervaring om (pre)startende vrouwelijke ondernemers te helpen bij het opstarten van hun bedrijf! Ik heb een heel eenvoudige manier ontwikkeld waarbij je nog voor dat jij je ondernemingsnummer hebt aangevraagd exact weet wat je te doen staat en hoe je dat moet realiseren. 

Een eenvoudig methode zodat jij je dromen kan realiseren en binnenkort je eigen business kan runnen! 

Zet mij op de wachtlijst!