Je eigen zaak starten I Start succesvol dankzij het RiseUp traject

Je eigen zaak starten I Start succesvol dankzij het RiseUp traject

Je eigen zaak starten? Start je eigen bedrijf als zelfstandige in hoofdberoep of zelfstandige in bijberoep dankzij het RiseUp traject. Het RiseUp traject is een unieke kans voor ambitieuze vrouwen die hun eigen succesvol willen starten. Dankzij dit traject met begeleiding weet je exact welke stappen je moet zetten om je eigen bedrijf te beginnen. 

Starten met je eigen zaak: start met een sterke basis

Je kan het RiseUp traject beschouwen als een traject waarin je ontdekt wie jij als ondernemer bent en welke stappen je moet zetten om een bedrijf te creëren dat helemaal in lijn is met je talenten en zielsverlangens. Ik neem je bij de hand vast en laat je groeien als persoon en ondernemer zodat je vertrouwen, kennis en focus krijgt om jouw eigen bedrijf werkelijkheid te maken 💪

Verder in dit traject leer ik je hoe je vanuit je talenten en je behoeftes een aanbod in de wereld kan zetten dat van nature uit je stroomt en zo de juiste klanten mee gaat aantrekken 🤩. Je krijgt een uitgebreide talentanalyse die je helderheid brengt in je talenten en samen vertalen we dit in een ondernemersidee. Want in de Mastermind sessies krijg je de kans om elke twijfel en vraag waar je mee zit te stellen. En dat maakt dit traject echt uniek. Andere trajecten leggen heel hard de focus op hoe je snel een bedrijf opstart en snel aan klanten komt. En daar is niets mis mee! Maar dit traject heeft als doel dat jouw bedrijf een sterke basis heeft en dat je groeit als ondernemer 💥. En dat doe je niet snel snel, nee daarvoor heb jij als persoon een groeicurve nodig en moet je alle aspecten van ondernemen begrijpen.
En moet jij het vertrouwen hebben dat jij echt een ondernemer bent en weet wat je moet doen en wanneer je het moet doen.

Zonder veel geld te investeren alle skills van een ondernemer aanleren I Start je eigen zaak met persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding die je in dit traject krijgt, ga je grote stappen zetten. Net omdat je in kleine groepjes van max 15 deelnemers zit, krijg je echt de kans om al je vragen en twijfels aan mij te stellen en denk ik graag met je mee.

Daarnaast kom je terecht in een warme community van allemaal mede RiseUp starters 🙏 die net zoals jij dezelfde doelen hebben, maar ook dezelfde struggles, angsten en twijfels. In tussentijd blijven jullie met elkaar in verbinding en kunnen jullie ook bij elkaar terecht voor tips en kunnen jullie onderling ideeën met elkaar uitwisselen. 

Dat is het grote verschil met andere online trajecten waar er geen begeleiding bij te past komt. Of dit is ook het grote verschil met andere 1-1 begeleidingen waar er nog heel wat tijd gespendeerd wordt in het uitleggen van bepaalde zaken, die bij mij allemaal toegelicht worden in de online lessen zodat we tijdens live momenten direct in de diepte kunnen duiken. 

En dat maakt dit traject dus erg uniek. Je betaalt de prijs van een DIY cursus, maar krijgt er wel een groepstraject inclusief persoonlijke begeleiding  gratis bij 🥳.

Met kennis je eigen bedrijf starten I Sales, marketing en een financieel plan

In dit traject focussen we er ook heel erg op dat jij er als ondernemer staat door te weten wie jij als ondernemer bent en waar je naartoe wil. En dat je ook echt het vertrouwen hebt dat je het gaat kunnen omdat je de nodige kennis hebt van financiën, sales en marketing.

Het traject gaat zelf nog een laagje dieper want door de talentanalyse ga jij ook echt een aanbod creëren ✍️ dat helemaal in lijn is met wat je goed en graag doet. En help ik je bij het ontdekken van je ideale klant en hoe je die kan aantrekken.

Ik geef je structuur en focus die je helpen om je passie te ontdekken en te vertalen in een bedrijf waar je ook echt gelukkig van wordt zonder dat jij het gevoel hebt dat je al je zekerheid moet opgeven. Het traject heeft helemaal niet als doel dat jij morgen direct al je zekerheid opgeeft, maar wel dat jij helemaal klaar bent om je bedrijf te starten op het moment dat jij je comfortabel genoeg voelt om met vertrouwen en met goesting je droomleven te creëren.

En last but not least: dit traject wil dat jij gaat groeien en dat je denkt in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Starten met een eigen zaak is uit je comfortzone stappen. En dat wil ook zeggen afscheid nemen van twijfels en angsten om al dan niet wel of niet te starten. We concretiseren je grootste droom in een ultiem doel dat we onderverdelen in kleine stappen zodat jij exact weet wat je moet doen en je focus behoudt.

Dit is wat het traject uniek maakt:

  • de combinatie van groeien als persoon en ondernemer.
  • een duidelijk stappenplan waarbij we je grooste droom omzetten in kleine haalbare stappen
  • je ontdekt je talenten en vertaalt dit in een moeiteloos aanbod waarmee je jouw ideale klanten aantrekt
  • je hebt het vertrouwen waardoor je echt eerste stappen zet en niet ter plaatse blijft trappen door angst, onzekerheid en twijfel
  • je weet wat er bij allemaal bij ondernemen komt kijken en je kent alle stappen die nodig zijn om je eigen bedrijf te starten. 
  • heb je alle tools en handvaten in huis om succesvol als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep te starten
  • je komt terecht in een warme groep van gelijkgestemden die je ondersteunen tijdens je ondernemersreis

En met deze blogpost heb ik echt alles verteld over het RiseUp traject. 

Voel je dat dit is wat je nodig hebt? Of twijfel je of jouw specifieke situaties ook match met het traject?
Plan dan hier een vrijblijvend gesprek in zodat we samen kunnen bespreken of ik iets voor je kan betekenen. Het RiseUp traject gaat januari/februari 2024 opnieuw van start. 

Speciaal voor vrouwen die dromen van hun eigen bedrijf heb ik ook nog een gratis aanbod: hoe-je-eigen-zaak-starten-stappenplan


Reactie plaatsen