Wat je van mij als coach kan verwachten?

Wat je van mij als coach kan verwachten?

Mezelf voorstellen vind ik altijd een beetje awkward want ja het gaat hier natuurlijk niet over mij maar over jou! Maar ik vind het wel heel belangrijk dat er een match is tussen jou en mij dus ik zal mij voorstellen aan de hand van mijn eigen persoonlijk talantanalyse want die ga jij ook van mij krijgen als je bij mij in een traject stapt. En in een talentenanalyse kom je te weten wat je talenten zijn en hoe zij jouw uniek maken. 

Als groeimotor: krijg ik er echt energie van als ik anderen zie groeien. Ik haal echt voldoening uit elk stapje dat ik anderen zie zetten. Ik zal je dus ook met veel plezier nieuwe perspectieven aanreiken, misschien soms ook wel wat pushen om jezelf wat te challengen. Een beetje uit je comfortzone halen want het is net buiten je comfortzone dat je persoonlijke groei zit. Ik ga er dus echt wel mee voor zorgen dat jij gaat groeien. 

Als sfeervoeler: voel ik heel snel aan hoe anderen zich rondom mij voelen. Ik kan heel goed inschatten of mensen zich goed in hun vel voelen. En daar werk ik ook altijd naar toe: dat jij je goed voelt. Ik ben ontzettend begaan met mijn klanten en ga altijd een stapje verder voor hen. Ik weet dat ik heel veel geef aan mijn klanten, maar daar haal ik mijn energie ook echt uit. Ik wil dat jij vertrouwen hebt in jezelf en ziet dat je veel meer kan dan jezelf denkt. 

Oh en ik ben een nieuwfreak als het aankomt op kennis: ik houd er echt van om nieuwe dingen te leren en blijf ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als ik merk dat ik tegen iets aanloop waar ik geen antwoord op heb, haal ik er ook ontzettend veel energie uit om hier mee aan de slag te gaan, op zoek naar antwoorden. En dat is ook hetgeen wat ik voor mijn klanten doe. Als ik zie dat je tegen iets aanloopt of als we met iets vastzitten dan ga ik samen met jou op zoek naar oplossingen die je helpen en die je vooruitbrengen.

En een meetrekker ben ik ook: ik heb altijd focus en weet welke richting ik uit wil gaan. Dus als jij even twijfelt, het even niet meer weet, ben ik de persoon die je weer enthousiast maakt, die je de richting wijst en zorgt dat je terug vooruit kan gaan. Dus ja soms zal ik misschien ook wel eens zeggen waar het op staat, maar enkel en alleen omdat ik wil dat jij je doelen behaalt en niet onbelangrijk we doen dit in kleine stappen die comfortabel voor je aanvoelen, maar ook weer niet te comfortabel want dan komen we niet vooruit.

Als trouwe vriend: houd ik ontzettend van diepgaande contacten dat is de reden dat de Mastermind sessies met max 10 deelnemers zijn. Ik wil dat iedereen de kans krijgt om helemaal zichzelf te zijn en dat er verbinding en connectie is. Want het is deze verbinding die er straks voor gaat zorgen dat jij je laat omringen met de juiste mensen en dat je de juiste klanten aantrekt. 

Wat mijn klanten verder over mij vertellen:

  • “Dankzij jouw begeleiding heb ik eindelijk ontdekt dat ik daadwerkelijk een ondernemer ben. Dankzij jouw liefdevolle shot onder mijn kont, heb ik heel helder wat mijn volgende stappen zijn. Mijn droom leek echt onrealiseerbaar tot jij mij hielp met het zetten van subdoelen die mij nu echt vooruithelpen.” - Sophie

  • “Dankjewel Defje voor je begeleiding. Je focus, helderheid en eerlijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf weer heb ontdekt. Ik ben uit mijn vicieuze cirkel gestapt en heb echt het vertrouwen dat dit gaat lukken.” - Caroline

  • “Jouw ondersteuning was top. Jij doet dit zo goed! Je noemde jezelf tijdens de sessies, je cheerleader. En dat was je ook voor mij. Je hebt mij het vertrouwen en de focus gegeven die ik al heel lang kwijt was”. - Lena

In deze blogpost vertel ik je wat het RiseUp traject uniek maakt. Wil je graag nog meer info over het traject, neem dan zeker een kijkje op de pagina van het RiseUp traject.

Reactie plaatsen