Kickstart je droombedrijf: 4 essentiële tips om meteen goed van start te gaan! Bye bye, gepieker en getwijfel! Hello, eigen bedrijf!

Je droomt al een tijdje over het runnen van je eigen bedrijf. In bij-of hoofdberoep.

Je wil je eigen ding doen, weer baas zijn over je agenda en elke dag plezier halen uit dat wat je graag doet. Ik begrijp je helemaal! 

Maar hoe graag je dit ook wil, hoe vaak je al gezegd hebt en nu start ik, je durft nooit de sprong te wagen.

In deze gratis videotraining geef ik je 4 tips zodat je stopt met twijfelen en het gewoon gaat doen, zelfs als je nog niet weet wat je wil doen. 

4 tips om met succes je eigen zaak te starten

Herken je dit? 

Je wil echt al een hele tijd je eigen bedrijf op starten, maar je durft nooit de sprong te wagen.

Je job in loondienst is niet echt wat je wil, maar het zorgt wel elke maand voor een vast loon en dus ook een bepaalde zekerheid. Waardoor je nog meer twijfelt.

Als jij helemaal je hart zou volgen en eerlijk met jezelf bent, is je eigen bedrijf runnen echt wat je wil. Maar telkens opnieuw loop je vast op vragen als: "Waar begin ik?", "Wat moet ik doen?"’, … en "Stel je voor dat het mij niet lukt?".

En vervolgens komen de excuses naar boven als: ‘En ik heb al zo weinig tijd’, ‘Of nee het is nog niet het juiste moment’. Gevolg: je doet niets. Je blijft dromen. 

Stel je voor dat je elke dag je agenda zou kunnen plannen, kunnen werken met wie je wil en wanneer je wil’. Dit is toch wat je wil, niet? 


Kies jij voor angst of je dromen?

Ik heb de afgelopen jaren heel wat startende vrouwelijk ondernemers mogen helpen bij de opstart van hun bedrijf. Mijn stappenplan zorgt dat je jouw bedrijf met vertrouwen, focus en kennis opstart zonder ook maar één risico te nemen. 

Je leert wat ondernemen is en weet welke stappen je moet zetten om je eigen bedrijf direct met een knal te beginnen. 

In deze gratis masterclass geef ik je 4 tips hoe je met vertrouwen je eigen bedrijf kan starten zonder langer te blijven hangen in twijfels en gepieker. 

Na deze videotraining weet je wat je moet doen om je bedrijf met succes te starten en ontvang je mijn ultieme tip die ervoor zal zorgen dat je niet langer meer gaat twijfelen over wel/ niet te starten - maar ga je het echt doen.

Is dit wat jij nodig hebt?

Download hier je videotraining 

Yep, ik snap dat je mijn email gebruikt om mailtjes heen te sturen en kan me elk moment uitschrijven.
Your information is safe with us


null

Na deze videotraining weet je

✅ Exact wat je moet doen om los te komen van twijfels en excuses terwijl dat je niets liever wil dan meer vrijheid, plezier en voldoening. 

✅ Hoe je je twijfels omzet in een actieplan zodat je gelijk de juiste stappen zet.

✅ Wat het geheim is van ondernemers, die nu al hun eigen bedrijf runnen. 

✅ Hoe je met vertrouwen, weinig tijd en geld toch met ondernemen kan starten. 

Zet nu je eerste stap 

In deze gratis videotraining deel ik mijn 4 tips zodat je niet alleen droomt over het runnen van je eigen bedrijf, maar de eerste stap ook zet - en dit is gelijk de allermoeilijkste. 

Yep, ik snap dat je mijn email gebruikt om mailtjes heen te sturen en kan me elk moment uitschrijven.
Your information is safe with us
4 tips om met succes je eigen zaak te starten

In deze videotraining

✓ Ontdek je wat er aan de basis ligt van een succesvol bedrijf.

✓ Weet je welke stappen je moet zetten om je eigen zaak op te starten

✓ Weet je hoe je met weinig tijd, gelijk de juiste beslissingen neemt.

✓ Deel ik je mijn ultieme tip die ikzelf heb gebruikt op het moment dat ik de beslissing nam om te gaan ondernemen.

✓ Ontdek je dat het starten van een bedrijf te maken heeft met aan de juiste knoppen draaien zodat je gelijk resultaat behaalt.

Wanneer is dit WEL iets voor jou? ✅

✓ Als je al een hele lange tijd droomt over het runnen van je eigen bedrijf in hoofd- of bijberoep, maar er structureel niet durft voor te gaan omdat je je blijft verstoppen achter heel wat twijfels, angsten en excuses.

✓ Als je geen kennis hebt van ondernemen. Je weet niet waar te beginnen, er is zoveel informatie dat je nog meer twijfelt of je wel een ondernemer bent.

✓ Als je graag uit de ratrace wil stappen en graag je eigen baas wil zijn of deels zodat je meer grip hebt op je eigen agenda.

✓ Als je in loondienst werkt en stap voor stap wil ontdekken wat er nodig is om je eigen bedrijf in bijberoep te starten.

✓ Als je recent gestart bent met ondernemen in bijberoep, maar het loopt niet zoals gepland en je wil meer focus.

Wanneer is dit niet iets voor jou? ❌ 

✘ Als je niet bereid bent om uit je comfortzone te stappen en de mogelijkheden voor je te zien.

✘ Als je niet bereid bent om tijd te maken om je dromen ook echt te realiseren.

✘ Als je het eigenlijk wel prima vindt (écht) hoe het nu gaat en je niet de ambitie hebt om je leven naar een next level te brengen.

Ik zag hoe ik mezelf klein hield en bleef verstoppen achter excuses.

Ik ben Defje en ondernemen draait voor mij echt om verbinding, passie voor mogelijkheden en de kracht om positieve veranderingen te realiseren.

Met mijn ervaringen, heel wat persoonlijke levenslessen en heel wat professionele opleidingen die ik gevolgd heb, help ik vrouwen zoals jij om groots te dromen en deze dromen om te zetten in acties.

Ik wist altijd al dat ik wilde ondernemen, maar op één of andere manier bleef ik deze droom uitstellen door heel wat verschillende redenen. Voornamelijk redenen buiten mezelf: een partner die niet in mij geloofde, een omgeving die vond dat ik onverantwoord was en het idee wat anderen van mij zouden zeggen als ik zou falen.

Vanaf het moment dat ik besefte dat ik wel degelijk een ondernemer was, ben ik stap per stap mij gaan verdiepen in het opstarten en runnen van een bedrijf. En is dit ook hetgeen waar ik anderen vrouwen bij help. Sindsdien heb ik al heel wat vrouwen geholpen om met focus, vertrouwen en kennis hun eigen bedrijf op te starten zowel in hoofd- als bijberoep.

Mijn ultieme doel is dat iedere vrouw het werken en leven van haar dromen heeft gecreëerd door elke dag opnieuw te kiezen voor haar talenten: doen wat ze graag en goed doet.nullIn deze videotraining deel ik mijn ultieme tips waardoor je de eerste stap zet!

Ben je erbij?

Yep, ik snap dat je mijn email gebruikt om mailtjes heen te sturen en kan me elk moment uitschrijven.
Your information is safe with us

Veelgestelde vragen: videotraining

Hoe lang duurt de videotraining?

De videotraining duurt ongeveer 30 minuten. Dat is nu misschien 30 minuten die je niet hebt, maar ergens moet je door de vicieuze cirkel van ‘geen tijd’ hebben om je dromen werkelijkheid te maken doorbreken. Zo lang je geen tijd maakt voor dat waar je echt naar verlangt, blijft alles zoals het is. Je krijg er namelijk niet eens tijd bij. Daarnaast: als je wat ik in de videotraining vertel, mee aan de slag gaat, weet ik zeker dat je al minstens enkele avonden twijfelen en piekeren bespaart. Dit is toch hetgeen wat je wil, niet? 😁

Hoe ontvang ik de videotraining?

Na dat jij je hebt aangemeld om hem te bekijken, krijg je onmiddellijk een email met een link om de videotraining te bekijken.

Ik denk er nog maar net over na om te starten met ondernemen. Is deze videotraining dan iets voor mij?

Absoluut! In de videotraining vertel ik je welke stappen je best wel zet en welke niet. Op deze manier weet je direct wat je moet doen als je de beslissing neemt om er helemaal voor te gaan. Ondernemen is namelijk een vak apart, hoe sneller je je er in verdiept, hoe sneller je tot betere resultaten komt.

Ik ben recent in bijberoep gestart, maar ik behaal niet de resultaten die ik wil. Heeft deze videotraining een meerwaarde voor mij?

Als je actie wil ondernemen, als je ervoor wil zorgen dat je bedrijf wel de resultaten zal behalen die jij wil, kan deze videotraining je zeker helpen. Ik vertel je welke stappen echt werken en waarbij je gelijk resultaten mee haalt zonder jij verkoopt en dus omzet genereert.

null

Bekijk hier je videotraining

Yep, ik snap dat je mijn email gebruikt om mailtjes heen te sturen en kan me elk moment uitschrijven.
Your information is safe with us