In 3 stappen ontdekken wat je wil
in Talent
2 min. leestijd

In 3 stappen ontdekken wat je wil

Als ik aan coachées vraag wat ze willen, zie ik de paniek in hun ogen en krijg ik vervolgens een reactie als:

💁‍♀️ "Geen idee wat ik wil of waar ik moet beginnen."

💁‍♀️ "Oei, geen idee, maar ik weet wel wat ik niet meer wil."

Dus daarom leg ik met veel plezier uit welke stappen je kan zetten om terug helder te hebben wat je dromen en verlangens zijn zodat jij niet langer in de vicieuze cirkel van twijfels en vragen blijft hangen.

Volgende stappen zijn echt essentiële onderdelen als jij wil kiezen voor een leven waar je gelukkig van wordt 👇👇👇

1️⃣ Rust in je hoofd creëren.

Als je met momenten op een wandelend hoofd lijkt. De stress zich blijft opstapelen. Je het gevoel hebt dat je niet bent wie dat je wil zijn. De ratrace van het leven je weerhoudt om stil te staan.

Dit is het moment dat rust creëren de enige oplossing is om terug dichter bij jezelf te komen. Voeling te krijgen met je verlangens en dromen. Om niet langer meer vast te houden aan het idee dat je niet weet wat je wil. Of als je het misschien al weet Hoe dat je dat moet bereiken.

🙏 Stilstaan, omdat je weet dat daarin jouw next steps liggen.

2️⃣ Bewust worden van je beperkende verhalen

In een volgende stap wordt je bewust van hoofd en hart. Je gaat luisteren naar dat wat je hart te vertellen heeft. Wordt bewust van hetgeen dat je nu tegenhoudt om uit de vicieuze cirkel te stappen van twijfels en angsten. Dit is het moment dat je bewust wordt van dat wat je los te laten hebt. Welke overtuigingen houden je weg van dat wat jij zo graag wil.

Dit wil niet zeggen dat je alleen maar naar je gevoelens gaat luisteren. Nee. Je luistert naar je hart en neemt je hoofd hierin mee.

🙏 Je voelt dat er zoveel meer in je zit, maar angst soms nog in de weg zit.

3️⃣ Herontdekken van je talenten

Daarna ga je kijken wat je uniek maakt. Wat is het dat je anders maakt dan anderen. Dit is niet dat wat anderen vinden dat je goed doet. Neen. Dit is hetgeen wat je graag doet en goed doet. Waar je echt uren mee kan bezig zijn.

Waarom zijn je talenten zo belangrijk? Omdat je hier letterlijk de tijd mee vergeet. Hier kan je uren mee door gaan zonder je ook maar één moment te vervelen. Het voelt niet aan als presteren, maar het voelt zelfs wat vreemd dat het zo moeiteloos uit je stroomt. Je twijfelt zelfs of je hier wel je boterham mee mag verdienen. Want moet je normaal niet hard werken om in iets goed te zijn?

👉 Resultaat? Je weet beter dan ooit wat je wil en wat je energie geeft. Je leert om dichter bij jezelf te blijven en vanuit je talenten en verlangens ruimte te maken voor dat wat er echt toe doet.

That's it. Dat is wat ik tijdens de Live-dag met mijn klanten aanpak. Neem zeker je tijdbom hiermee aan de slag te gaan, want het enorm overweldigend zijn en demotiverend lijken als je ruimte maakt om dichter bij jezelf te komen.

Net daarom maken we hier een inspirerende dag van zodat je het zelf voelt hoe belangrijk het is om helder te hebben wat je nu echt wil. Om ervoor te zorgen dat alle puzzelstukjes samenvallen: Wie ben ik? Wat maakt mijn uniek? Hoe wil ik mij voelen in mijn leven en mijn werk? Wat verlang ik nu echt? Wat zijn mijn sterke punten? Daarna volgt een stappenplan hoe jij stap voor stap kan toewerken naar het leven wat jij wil.

Het gaat op de live-dag echt over stilstaan, in verbinding komen met jezelf, ontdekken, inspireren om vervolgens met veel liefde een volgende stap in je leven te zetten richting je echte verlangens en dromen.

Meer informatie over de Live dag vind je hier:https://studio-jij.be/live-talent-day/

Reactie plaatsen