carrierecoach_StudioJij

Hi, jij die droomt van meer vrijheid! 

Gedaan met eindeloos zoeken naar de juiste tools en

informatie, hier vind je dat waar je naar op zoek was.

Waarmee start jij vandaag? 👇

ebook kickstart jouw droombaan met deze 3 tips

Gratis E-book: 3 tips naar jouw droombaan

Hoog tijd voor een job die bij je past, waar je plezier in beleeft en waar je elke dag graag voor uit je bed komt. In dit gratis E-book vertel ik je mijn 3 tips die ervoor zorgen dat die job werkelijkheid voor je wordt.

Start_je_eigen_zaak

RiseUp traject I start: februari 2024 

Het RiseUp traject is HET traject voor vrouwen die dromen van hun eigen bedrijf. In 12 weken help ik je om deze droom werkelijkheid te maken. Het RiseUp traject is een uniek groepstraject met persoonlijke begeleiding zonder het prijskaartje van 1-op-1 coaching en zonder dat je ook exact weet wat je moet gaan doen. Het is de kickstart om je eigen zaak op te richten.

Zet je nu op de wachtlijst en schrijf in met early bird actie! 

Inschrijven is al mogelijk vanaf 80 euro! 

Talentgerichte loopbaancoaching voor vrouwen die meer vrijheid willen 

 Zit je vast in je loopbaan? Voel jij je niet meer happy in je baan? Of zit je vast in heel wat vragen en twijfels en wil je meer helderheid en focus. Ik help je graag met al je loopbaanvragen. Weet, ik ben geen typische loopbaancoach. Ik geloof ook helemaal niet in een perfecte work/life balance. Waar ik wel in geloof? Dat je kiest voor een job die helemaal in lijn ligt met je talenten, wat je graag doet en ook goed. Dat je kiest voor een baan die echt gewoon in je leven hoort en veel plezier aan beleeft. Ik werk voornamelijk online, maar als je liever live aan de slag gaat kan dit ook in Lede. 

(TIJDELIJK) GRATIS VIDEOTRAINING 

Durf eindelijk de eerste stap te zetten naar je droom: je eigen zaak runnen.Hoog tijd dat je vaarwel zegt tegen alle twijfels en angsten. In deze korte videotraining vertel je mijn geheimen over hoe jij je eigen zaak succesvol kan starten. 

Online opleidingen waarmee ik je graag verder help

E-book Ontdek wat je wil & De challenge 'Samen vooruit' zijn er om je te helpen naar meer vrijheid, plezier en geluk in je werken en leven. 

Hi! Ik ben Defje 

Ik noem mezelf ook wel eens een Talent ontgrendelaar en cheerleader. 

Een mooie benaming voor het werk dat ik doe als coach voor vrouwen die ik wil inspireren om terug verbinding te maken tussen hoofd, hart en intuïtie. Zodat ze hun ambities en dromen kunnen waarmaken vanuit vertrouwen en rust. Ze kunnen losbreken van een leven waar ze alleen maar gehoorzamen en zichzelf wegcijferen. 

Jou helpen bij het maken van de juiste keuzes zodat jij op jouw manier kan kiezen voor het werken en leven van je dromen.  Puurder. Simpeler.  Minder moeten. Meer mogen. Meer jij. Dat is waar mijn hart sneller van gaat slaan. 

Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat de wereld er dan mooier en beter van wordt. 

null
null