Samen naar jouw droombaan

Ontdek wat je wil vanuit liefde en zachtheid 

ebook mijn droombaan

Alles wat je maar nodig hebt om antwoord te kunnen geven op de vraag 'Wat wil ik nu écht?'! Nu voor maar €14,99. 

Herkenbaar voor je? 

Dat je geen antwoord kan geven op de vraag: Wat wil ik?

Gelukkig is het antwoord hierop dichterbij dan je denkt. Vaak weet je namelijk heel goed wat je wil, je hebt het alleen nog niet durven uitspreken. Laat staan dat je hebt durven geloven dat dit voor jou is weggelegd!

null

Je hebt al zo vaak vastgezeten in de 'ik-weet-het-niet-fase' & gedacht dat je het antwoord alleen wel zou vinden ... 

maar als je eerlijk bent tegen jezelf blijf je maar ter plaatse trappelen. 

→  Je komt niet verder dan 'ik-weet-het-niet'. 

→  Elke maand zeg je tegen jezelf volgende maand ga ik stappen zetten. 

→  Alles lijkt belangrijker dan je eigen geluk. 

→  Je hebt geen idee meer wat je dromen zijn. 

→  Je begint zelf erg aan jezelf te twijfelen en stel je regelmatig zelf de vraag: Wie ben ik? 

→  Je hopt van de ene sollicitatie naar de andere en hoopt dat je je droombaan wel eens te pakken gaat krijgen. Maar weet eigenlijk niet waar je op zoek naar bent. 

→  Je hebt het te druk met het zoeken naar jobs die  'mogelijks' bij je passen. 

Hoe fijn zou het zijn als je écht weet wat je wil en met een eenvoudig stappenplan jouw droombaan kan najagen? 

Dat je een makkelijke strategie hebt die je snel en eenvoudig kan omzetten in kleine stappen. Zodat je in kleine stapjes écht vooruit gaat! 

Weet wie je bent en wat je nodig hebt!

We beginnen met de basis: wie ben jij? Om zo stap per stap achter te komen wat je echt wil. Want het antwoord van de vraag zit in je maar daar moeten we op de juiste manier achterkomen en dat is van binnen naar buiten. En dit vormt de basis van jouw zoektocht. 

Focussen op datgene wat je goed kan en graag doet. 

Daarna gaan we aan de slag met jouw sterke punten, met jouw talenten. Als jij weet wat je goed kan, is het veel eenvoudiger om antwoord te bieden op de vraag 'wat wil ik'. We focussen ons op jouw talenten waardoor je in mogelijkheden gaat denken i.p.v. in beperkingen. 

Weet wat je dromen zijn. Wat wil je?

In de volgende stap komen we er achter wat je wil. We reflecteren hoe het nu gaat en wat je wil veranderen. En help ik je jouw belemmerende overtuigingen om te buigen zodat je jezelf niet langer klein houdt.

Van jouw dromen maken we een strategie

In de laatste stap gaan we aan de slag met je dromen en doelstellingen. Als jij goed weet wat je dromen zijn, kan je al jouw doelen uitvoeren vanuit je intrinsieke motivatie. Ik leer je een unieke doorbraakmethode aan waardoor je op een natuurlijke en liefdevolle manier in actie komt. 
Aanbod_studio_jij_loopbaanbegeleiding

HERE'S THE DEAL...

Ik zou hier veel meer voor kunnen vragen (en dat zou ik waarschijnlijk ook moeten doen ...) 


Maar ik wil niet dat de prijs een factor is tussen verandering en blijven stilstaan. Ik wil je helpen met het bouwen aan jouw droombaan en droomleven! 


Daarom, krijg jij voor een beperkte tijd toegang tot dit e-book voor nu slechts € 14,99. 

Hi, ik ben Defje! 

Ik vind het fantastisch om andere vrouwen te helpen in hun zoektocht naar het werken en leven van hun dromen. 

Eigenwijs dat ik ben, gaf ik al mijn zekerheid op en besloot ik om mijn hart te volgen. Ik weet dus maar al te goed dat het best spannend is om je eigen weg te bewandelen. Daarom gooi ik met veel plezier mijn eigen ervaring in de strijd om andere vrouwen te helpen om op een authentieke manier vol zelfvertrouwen hun dromen achterna te gaan. 

Mijn motto: Wat bij je past, werkt! 

Is dit e-book voor jou?

Dit e-book is perfect voor jou als ...


  • Je wil ontdekken hoe je op liefdevolle manier op zoek gaat naar datgene wat bij je past. 
  • Je helder wilt weten wie je bent, wat je talenten zijn en wat je wilt. 
  • Je op authentieke manier vol zelfvertrouwen je eigen pad durft te bewandelen. 
  • Je vanuit liefde en zachtheid op zoek wil gaan naar datgene waar je zo naar verlangt. 
  • Je wil denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. 
  • Je een kant en klare doorbraakmethode wil gebruiken om zo je dromen werkelijkheid te maken. 
  • Je gemotiveerd bent om grote stappen te nemen. 
Dit e-book is niet voor jou als ... 


  1. Je niet open (durft) te staan voor veranderingen. 

Zet jij vandaag de allereerste stap naar hetgeen wat je écht wil?

Bestel je e-book via onderstaande link. Zodra je op de knop klikt kom je op een afrekenpagina waar je je gegevens kan aanvullen en je betaling kan afronden. Zodra de betaling verwerkt is, krijg een e-mail met het e-book als download.