Workshop: Ontdek je talent en laat de passie weer stromen in je job en leven! 

Workshop: Ontdek je talent

Deze workshop is voor jou als je 

 • jouw talenten en passie wil ontdekken om zo te kiezen voor een job dat helemaal bij je past 
 • wil ontdekken wat het werken en leven van je dromen is en hoe je daar de juiste stappen naar kan zetten. 
 • nood hebt aan verandering, maar niet weet waar te beginnen. 
 • opnieuw zelfvertrouwen wil waardoor je niet langer blijft stilstaan maar durft kiezen voor een volgende stap. 
 • een gepassioneerde vrouwen bent die zichzelf terug op de eerste plaats wil zetten en wil ontdekken: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?  
No opt-in form has been selected

Wat mag je verwachten 

 • Een leuke dag op een inspirerende locatie  met een kleine groep van vrouwen die net zoals jij meer te weten wil komen over haar talenten en hoe ze stappen kan zetten naar het werken en leven van haar dromen. 
 • Je ontdekt je talenten. 
 • Je brengt je hoofd en hart in balans
 • Je neemt afscheid van angsten en twijfels
 • Je hebt een concreet stappenplan dat je voor altijd kan blijven gebruiken. 

Wat maakt de workshop zo uniek?

 • Ik weet dat je tijd kostbaar is daarom kies ik voor efficiëntie. Een workshop vol oefeningen en opdrachten die je met een minimale tijdsbesteding maximale diepgang en waarde geven
 • Je maakt deel uit van een kleine groep vrouwen die je inspireren en uitdagen. Ik geloof in de kracht van een community van gelijkgestemden. Ik geloof daarom echt in de kracht van een groep. In deze workshop word je ook geïnspireerd door de anderen in hun verhaal. Het maakt het dynamisch en motiveert want geloof me je staat er niet alleen voor. 
 • Ik kies voor een persoonlijke aanpak. Mijn manier van coachen is uniek omdat ik werk vanuit logica en emoties. Kiezen voor het werken en leven kan je enkel als je helemaal in verbinding bij jezelf bent. Ik leer je terug in verbinding komen bij jezelf om vervolgens vanuit je intuïtie beslissingen en acties te nemen. 
Yes, dit lijkt me heel fijn
Aanmelden voor de wachtlijst is vrijblijvend. Je ontvangt als eerste alle informatie en kan 1 van de 10 plekjes claimen.