Deze 6 cursussen kan je volgen 

instaboost van studio jij waar je stap per stap leert hoe jij je visie, persoonlijkheid en expertise kan laten zien op instagram
Normale prijs: €499
Nu uitzonderlijk €299 

Insta Boost: meer omzet door content die raakt en verkoopt. 

Ik leer je hoe je je Instagram naar een hoger niveau tilt met content die echt raakt en inspireert. Ontdek hoe je jouw visie, persoonlijkheid en expertise kunt samenbrengen in krachtige posts.


Voor wie: ondernemers die meer naamsbekendeid willen en via Instagram meer willen verkopen door hun visie, persoonlijkheid en expertise. 

Normale prijs: €129
Nu uitzonderlijk €99 (bespaar € 30!)

Cursus: Start het juiste bedrijf! 

In deze cursus ontdek je welk bedrijf bij je past. Hoe je een bedrijf start dat echt bij je past, waar jij je goed in voelt, waar je impact mee kan maken.


Voor wie: vrouwen die willen ondernemen, maar blijven twijfelen WAT ze moeten doen - HOE ze hun bedrijf moeten starten en HOE het er dan moet uitzien. 

Of mijn premium traject 

RiseUp_voor_vrouwen_die willen_ondernemen

RiseUp: Kickstart je eigen bedrijf

Dit is het traject waarin ik je leer een eigen bedrijf te starten. Na 3 succesvolle bedrijven, meer dan 100 studenten, ... geef ik je al mijn succesformules door. Je leert het hele proces: van een business idee te bedenken tot een aanbod in de wereld zetten, de juiste marketingstrategieën en het op een leuke manier te verkopen. 

Voor wie:Voor alle vrouwen die willen ondernemen in bij- of hoofdberoep. 

Kies voor: DIY, een groepstraject of 1-op1-begeleiding. 

⏱️ Start: oktober 2024

Er zijn max. 35 plekjes. 

Mijn mini-cursussen

Ontdek wat echt belangrijk voor je is

Ontdek jezelf! 

De poplulaire cursus over jezelf herontdekken zodat je weet wie je in de kern bent, begrijpt waarom je stress ervaart en eenvoudig beslissingen kan nemen. 

Voor wie: Als je jezelf helemaal wil leren kennen en wil leven vanuit je echte zielsverlangens. 

Start NU voor € 25,-

Van idee naar droombedrijf

In deze 3 dagen challenge leer je hoe je van twijfelen over het starten van je eigen bedrijf de eerste stap zet. 3 dagen lang ontvang je van mij dagelijk een e-mail met video-training en een leuke opdracht. 

Voor wie: Voor alle vrouwen die willen ondernemen maar blijven vastzitten in de twijfel fase. 

Ontdek welke baan bij je past

Ontdek in 5 dagen welke baan echt bij je past! In deze mini-cursus begeleid ik je elka dag met acties en opdrachten om jouw ideale baan te vinden. 

Voor wie: Als je op zoek bent naar een baan die je gelukkig maakt en voldoening geeft.