Hoe je eigen bedrijf opstarten?

3-daagse-Challenge: Van idee naar droombedrijf

Ondanks dat ik echt droomde om zelfstandige te worden, durfde ik nooit de stap te zetten om verschillende redenen: faalangst, niet weten waar ik moest beginnen, geen kennis hebben over te ondernemen, ... Na deze 3 daagse challenge heb ik er zoveel zin in gekregen - Katrien- 


⏰Ga meteen van start! 

In deze challenge 

🧳  Neem ik je 3 dagen mee op ondernemersreis. We duiken 3 dagen in jouw droom - je eigen bedrijf (in bij-of hoofdberoep).

🔆 Creëren we helderheid en duidelijkheid.

🌈 Zetten we samen je eerste stappen naar verandering - door actie.  

Meer dan 50 dames deden al mee! 

Dit haalden zij uit de vorige challenge: 

nullnullnull

Geef me toegang tot deze challenge

⏰ Krijg direct toegang

Businesscoach_defje_studiojij

Dit is voor jou als: 

je al een hele tijd droomt over starten als zelfstandige in bij- of hoofdberoep, maar tot nu de stap nog niet durfde zetten. 

✓ je wil ondernemen, maar niet weet waar te beginnen omdat je er geen kennis van hebt. 

✓ je bent recent als ondernemer gestart (bij- of hoofdberoep) maar het loopt niet zoals je wil. 

✓ je wil leren hoe je de eerste stap kan zetten (spoiler alert: dit zal de goesting om te ondernemen nog meer doen aanwakkeren). 

✓ je wil gelijk de juiste stappen zetten als je start. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Na inschrijving ontvang je van mij drie dagen e-mails met telkens een werkblad zodat je gelijk aan de slag kan met de informatie. Daarnaast krijg je ook mijn stappenplan en een blueprint voor je eigen (toekomstig) bedrijf. 

⏱️ Tijdsinvestering?

De videotraining duur +/- 30 minuten en reken ook nog een 30 minuten om het werkblad in te vullen (dit is natuurlijk persoonlijk). 

☹️ Ik heb weinig tijd. 

Geen probleem, ik weet hoe druk het kan zijn. Je hebt nog 60 dagen toegang tot de video's inclusief werkbladen.  

Wat zal je leren?

Bekijk elke dag een krachtige videotraining, maak het bijhorend werkblad en krijg de blueprint die zowel ik als mijn coachées gebruiken om van hun eigen bedrijf een succes te maken - zonder ook maar één risico te nemen.

Dag 1: Creëer je succesplan

De meeste vrouwen dromen om hun eigen baas te zijn, maar durven de stap naar ondernemen niet zetten. 

In deze les ontdek je stap per stap hoe jij je bedrijf kan ontwerpen in plaats ervan weg te lopen uit angst of twijfel. Het zal je net motiveren om er echt voor te gaan. Hoe duidelijker je bent over wat je wil - en waarom je dit ook wil - hoe sneller en gemakkelijker je ook echt resultaten zal zien. 

Wat is inbegrepen: 

  • Waarom de meeste vrouwen niet starten met ondernemen en vervolgens niet het leven creëren wat ze echt willen. 
  • Een groeiplan zodat je precies weet wat je weerhoudt om te gaan ondernemen. 
  • 2 beslissingen die je vandaag zal nemen om terug grip te krijgen op je leven. 

Dag 2: Ontdek je opstartboosters

Stop met tijd te verspillen aan energievretende zaken die je niet vooruit helpen. Leer in plaats daarvan waarop je je moet focussen om de doelen en de resultaten te behalen die je wil

Ik zal je vertellen waar je jouw aandacht aan moet besteden bij het opstarten van je bedrijf om de mooiste resultaten te behalen, met zo min mogelijk stress. 

Wat is inbegrepen: 

  • Mijn stappenplan dat ik heb gebruikt om mijn eigen bedrijf te starten en dat ondertussen al door heel wat andere vrouwen werd uitgetest en goedgekeurd. 
  • De skills van een succesvolle ondernemer die ervoor zullen zorgen dat je niet langer in beperkingen maar mogelijkheden denkt. 
  • Hoe je in de chaos zelf op zoek kan gaan naar de essentie zodat je met focus voor RESULTAAT kiest.

Dag 3:Vergroot je potentieel

In deze les ontdek je een strategie waar de meeste startende ondernemers niet van op de hoogte zijn, die hun weerhoudt om hun eigen talenten te laten exploderen. 

Deze strategie gaat er echt voor zorgen dat je in een mum van tijd - je eigen bedrijf gewoon hebt en dus niet langer er enkel over droomt. 

Wat is inbegrepen: 

  • Hoe je jouw eigen talent en potentieel kan versterken zodat ze mee aan de basis liggen van jouw succes. 
  • Mijn persoonlijk geheim om mezelf een oneerlijk voordeel te geven ten opzichte van mijn concurrenten in mijn branche. 
  • Waarom 'doelen alleen hebben' niet genoeg is, en 1 ding dat ervoor zal zorgen dat je echt véél sneller gaat bereiken wat je echt wil - een succesvol bedrijf opstarten. 

Maak je klaar voor meer ... 

Vrijheid

Je eigen droombedrijf kan je helpen bij het creëren van een leven waarin je zelf vat hebt op je agenda. Beslis zelf wanneer je werkt, waar je werkt en met wie je werkt. 


Reis de wereld rond, maak meer tijd voor je familie, je vrienden, je gezin en leef het leven waar je altijd van gedroomd hebt. 


Voldoening

Voel de trots en tevredenheid dat je iets gecreëerd hebt dat van jou is, iets waar je passie en energie in hebt gestoken. En waarmee je niet alleen impact maakt op je eigen leven, maar ook op die van je ideale klanten. 


Ervaar het gevoel van iets waardevols opgebouwd te hebben dat ook nog eens jouw stempel draagt. 


Plezier

Spring elke ochtend met plezier uit je bed omdat je het grooste deel van je tijd uit je talenten in je Zone of Genius aan het werken bent. 


Plof je niet langer uitgeput in de zetel, maar heb de hele dag door energie voor de dingen die je graag doet (en zelfs voor de minder leuke dingen). 


Studio_jij_defje

Wie is Defje?

Ik ben talentcoach en coach voor startende vrouwelijke ondernemers en ik leer ik toveren met je talenten zodat jij een leven creëert waar jij echte vrijheid creëert. 

Ik help jaarlijks meer dan 100 vrouwen naar een leven waar ze doen wat ze echt belangrijk vinden. 

Naast ondernemer en coach ben ik ook nog eens lief van Sam, mama van Lua en bonusmama van Léon. Terwijl ik elke dag doe wat ik het liefst doe - andere vrouwen inspireren om het leven van hun dromen werkelijkheid te maken. 

Klaar om jouw idee werkelijkheid te maken?

Voor de meeste vrouwen blijft starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep een droom - niet omdat ze niet getalenteerd genoeg zijn. Maar omdat ze uit angst om heel wat verschillende redenen gewoonweg niet starten. 

De 'Van idee naar droombedrijf' challenge gaat dit veranderen. Ontdek welke zaken echt belangrijk zijn in opstartfase en focus je hier op - dit zijn de zaken die je geld gaan opleveren waardoor je direct de eerste stap hebt gezet naar de vrijheid en voldoening. 

Veelgestelde vragen over de 3-daagse-challenge

Hoe krijg ik toegang tot de challenge?

Na de betaling ontvang je van mij gedurende 3 dagen elke dag een e-mail met een videotraining inclusief werkboek, stappenplan en Blueprint.

Kan ik vragen stellen?

De challenge is zonder begeleiding, de oefeningen doorloop je individueel. Maar wil je nadien 1:1 met mij samenwerken of je inschrijven voor één van mijn programma's, aarzel dan niet om een vrijblijvende connectiecall bij me in te plannen.

Wat als ik niet meteen kan kijken?

De video's blijven nog 60 dagen na startdatum voor je beschikbaar.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?

Binnen enkele minuten na je betaling, ontvang je van mij een e-mail ter bevestiging van je inschrijving (bekijk hiervoor zeker je spam en verplaats de e-mail naar je inbox). Als je toch geen e-mail van mij zou ontvangen, stuur me dan even via team@studio-jij.be.

Waarom is deze challenge niet gratis? Dit soort dingen zijn toch altijd gratis?

Ik geef heel wat gratis trainingen en masterclasses en ik vind dit ook te gek om te doen. Maar bij gratis dingen is het altijd zo dat je veel meer aanmeldingen krijgt dan bij betaalde dingen. En voor mijn ego is het natuurlijk super leuk dat er zich meer dan 500 mensen aanmelden voor een gratis training. Maar...

ik ben altijd keihard teleurgesteld als er minder dan de helft maar komt opdagen en ook de replay niet terug kijkt. De grote euvel van 'gratis' is dat mensen er minder waarde aan hechten, en geloof mij deze challenge is MEGA waardevol en ik wil daarom dat jij hier gelijk mee aan de slag gaat. En door dat jij iets van geld betaalt aan deze challenge, weet ik gewoon dat jij hier mee aan de slag zal gaan. En laat me nog eerlijker zijn, het zijn deze vrouwen ook waar ik het liefst mee werk: actienemers. Vrouwen die bereid zijn om in hun zelf te investeren. Dus heb je al genoeg geproefd van mijn gratis content en wil je een volgende stap nemen dan kan ik je deze challenge ook sterk aanbevelen. Wil je toch nog liever gratis content van mij zien, neem dan hier een kijkje: https://studio-jij.be/gratis-downloads/