carrierecoach_StudioJij

Studio Jij I Ondernemers coach voor solopreneurs

Empower je Startende Onderneming met Persoonlijke Coaching

Welkom bij Studio Jij

dé plek waar jouw ondernemersdroom tot bloei komt!

Ik ben Defje, en ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw spannende reis naar ondernemerschap. Weet je, ik herinner me nog precies hoe het voelde om aan het begin van deze reis te staan, vol vragen en twijfels. Maar laat me je geruststellen, je staat er niet alleen voor. Samen kunnen we die twijfels overwinnen en je droom realiteit maken. 

Gratis videotraining: 4 tips voor startende ondernemers om succesvol je eigen bedrijf te starten.

In deze videotraining ontdek je 4 tips om in bijberoep of hoofdberoep je eigen zaak te starten. Ontdek welke stappen je moet zetten om van in het begin met succes je bedrijf te starten: 

  • Ontdek wat er aan de basis ligt van een succesvol bedrijf? 
  • Welke stappen je moet zetten om je eigen zaak op te starten? 
  • Hoe je met vertrouwen en weinig tijd en geld met ondernemen kan starten? 
  • Mijn ultieme tip die ervoor gaat zorgen dat je niet langer meer gaat twijfelen, maar echt gaat starten.

Want dit is toch wat je écht wil he? Je eigen zaak starten zodat je meer vrijheid, voldoening en plezier creëert voor jezelf! Meld je aan. 

Debby_Minnart

Businesscoaching bij Studio jij is anders en uniek 

Studio Jij kiest voor een unieke aanpak en kiest heel bewust voor beleving!

Ik noem mezelf veel liever mentor dan coach want mijn missie is jou te helpen ontdekken wat er mogelijk is wanneer je gelooft in jezelf en je passie en talenten volgt.

Samen gaan we op zoek naar jouw uniek pad van succes. En enerzijds ga je het zelf doen, maar anderzijds ga ik je de weg tonen en ga ik je vertellen wat er allemaal mogelijk is. Ik help je te denken in mogelijkheden en niet langer in beperkingen. 

Voor mij is iedere klant uniek en speciaal en daarom bied ik naast mijn uniek groepstraject ook trajecten op maat aan afgestemd op jouw behoeften en doelen. 

Wat velen niet weten is dat je ook gebruik kan maken van loopbaancheques als je ondernemingscoaching wil volgen. Je kan deze cheques dus ook gebruiken om mij als coach in te schakelen om je te helpen bij het het ontwikkelen van je onderneming en je ondernemer skills. . 

Ik ben als loopbaanboach ook aangesloten bij een loopbaancentrum die mij de vrijheid geeft om op mijn eigen manier te werken. Ik kies er heel bewust voor om niet te werken voor een groot loopbaancentrum, maar voor een loopbaancentrum waar het draait om persoonlijkheid, verbinding en  persoonlijke groei. Ik werk onder het mandaat van Coaching life. 

Waarmee help ik je als businesscoach voor startende ondernemers?

Als coach voor startende (pré) startende ondernemers, bied ik specifiek ondersteuning en begeleiding aan vrouwen die hun eigen onderneming willen starten. Mijn aanpak richt zich op het aanbieden van praktische tools en strategieën die essentieel zijn voor het opbouwen van een succesvol bedrijf. Hieronder valt hoe je jouw unieke talenten kan inzetten als een krachtige basis voor je onderneming. 

Hier zijn een aantal specifieke manieren waarop ik startende ondernemers help: 

  • Talentgerichte ondernemerstraining: Ik help je te identificeren wat je kerntalenten zijn en hoe je deze effectief kan inzetten in je (toekomstig) bedrijf. Dit betekent dat we kijken naar wat je van nature goed doet, wat je passie is en hoe je deze aspecten kan combineren in je eigen bedrijf. Tijdens een DeepDive ga ik 1:1 aan de slag met jou. 
  • Een stappenplan hoe jij van 0 je eigen bedrijf kan starten: Het RiseUp traject is het neusje van de zalm speciaal voor vrouwen die hun eigen bedrijf willen opstarten. 
  • Ondernemerskills aanleren: Ik bied online cursussen aan die gericht zijn op essentiële skills die de groei als ondernemer mogelijk maakt. De cursussen zijn zo ontworpen om je kennis en vertrouwen te geven die nodig zijn om je bedrijf met vertrouwen te starten en te runnen. Bekijk hier het hele aanbod. 

Als startende ondernemer kan je bij mij terecht voor een een cursus/traject/begeleiding dat niet alleen praktisch is, maar ook plezierig, met als doel een stevige basis voor je bedrijf en persoonlijke groei te leggen. 

Word een Studio Jij insider

Meld je aan en krijg als insider als eerste toegang tot nieuwe programma's (steeds met hoge kortingen) en motivaties die alleen maar beschikbaar zijn voor abonnees en die je nergens anders kan krijgen. 

Your information is safe with us
Ik werk onder het mandaat van Coaching life loopbaancentrum
null