Loopbaancoaching

Samen creëren we het werken en leven van je dromen!

Je voelt dat er meer in je zit?

Je huidige job lijkt niet meer bij je te passen. Je voelt dat er veel meer in je zit. Maar je weet niet waar te beginnen. Of je hebt geen idee wat je dan wel wil. Stop met dit gevoel te negeren. En neem de eerste stap om bewust te worden wat je dan wel wil. 


Ik help je door loopbaancoaching stil te staan wie je bent, wat je talenten zijn en wat je wil. Zodat jij kan kiezen voor het werken en leven dat jij wil! 

Jij bent een sensitieve en creatieve vrouw met een goede job. 

Maar als je echt eerlijk bent, weet je niet goed meer waar je mee bezig bent. Je ervaart geen rust, geen voldoening. Wel stress, chaos en drukte. En dit is al een tijdje zo, maar je hebt het gevoel lang weggestopt onder het motto: 'Ik mag toch niet klagen'. Maar nu weet je het zeker, je kan dit gevoel niet meer negeren. Je wil veel meer vanuit rust, flow, je eigen gevoel en creativiteit werken. Je weet dat je het op een andere manier moet doen dan je nu bezigt bent. Maar elke keer als je er aan denkt dan neemt angst het van je over. Maar het wordt moeilijker en moeilijker om je te motiveren voor je werk en het zuigt echt energie uit je lichaam. Het frustreert je, je wordt er onzeker van en je hoofd blijft maar malen over het al dan niet kiezen voor een andere job. 

Is dit herkenbaar voor je?

→ Je weet dat je wil veranderen van job of het echt anders wil gaan doen. 

→ Je bent veel sensitiever en creatiever dan je momenteel in je job kan laten zien. 

→ Je wil een job in lijn met je talenten. 

→ Je piekert veel en je lijkt geen verschil te maken met wat je doet. En dat maakt je onzeker over jezelf en je kwaliteiten. 

→ Je blijft maar zoeken naar die ene perfecte job. Elke week denk je het gevonden te hebben, maar elke keer je weer tot de conclusie dat je het gewoon niet weet. Je zit in een vicieuze cirkel en wil er echt uit. 

→ Je blijft dagelijks tegen jezelf zeggen dat je toch niet mag klagen want je verdient mooi geld en op zich is de organisatie waar je voor werkt toch niet zo slecht. 

→ Je spendeert uren en uren aan het scrollen langs vacatures. Maar je vindt de juiste baan maar niet. 

→ Je wil opnieuw balans vinden. Niet alleen op werk- en privé vlak maar ook voor jezelf. Je lijkt jezelf ergens verloren te zijn en begrijpt niet altijd je eigen beslissingen meer. 

Wil jij nu eens echt vanuit rust en je talenten gaan werken?

Jij en ik weten allebei dat als je nu niet echte probleem aanpakt, je vast blijft zitten in dit patroon. Je weet maar al te goed dat er zoveel meer in je zit en dat het anders kan dan wat je nu doet. Je weet alleen nog niet wat en hoe. 


Na ons traject 

• Weet je wat je écht wil en welke stappen je moet zetten om daar te geraken. 

• Maak je keuzes vanuit vertrouwen omdat je opnieuw weet wie je bent en wat je wil. 

• Weet je opnieuw wat je voldoening geeft omdat je terug bewust bent van wat je talenten zijn. 

• Ervaar je weer rust omdat je weet hoe je een goed work/life balans moet creëren.  

• Denk je in mogelijkheden ipv. in beperkingen. 

Wat mag je verwachten?

Ik ben een coach die gaat voor een echte transformatie. Als ik ergens voor ga dan ga ik er voor de 100% voor en dat verwacht ik ook van mijn coachees. Tijdens een traject ben ik jouw spiegel, motivator en cheerleader. Jouw vertrouwenspersoon die vanuit mildheid naar je situatie kijkt en op een zachte manier ervoor zorgt dat jij de nodige stappen gaat nemen om jouw doel helder te krijgen en te bereiken. 

Ik ben geen coach die gaat zeggen wat jij moet doen, maar ik verwacht wel dat jij het commitment in handen neemt om het proces in handen te nemen zodat jij op persoonlijk vlak gaat groeien. Dat jij bereidt bent om een laagje dieper te gaan om zo tot duurzame oplossingen en inzichten te komen. 


Elk traject is op maat van jouw vragen en behoeftes. Na een vrijblijvende connectie call waarbij ik meer te weten kom over jou en je behoeftes ontwerp ik een traject op maat van jou! 

Wat zit er sowieso in dit traject: 


✓ 7u intensieve 1:1 begeleiding online of in mijn praktijk in Lede. 

✓ Inclusief talententool met uitgebreid verslag 

✓ Opdrachten op maat en waar nodig krijg je templates en worksheets dat je kan gebruiken. 

✓ Ongelimiteerde toegang tot vragen via WhatsApp (antwoord binnen48u) 


→ Ik vind het heel belangrijk dat er een juiste match is daarom kan je voor dit traject enkel inschrijven na een connectie call. 

Loopbaancoaching_werkgeluk_aanbod_studio_jij

Je investering

Volgen van loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf! Het is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wat je nu investeert betaald zich binnen korte tijd vanzelf terug in geluk, bewustzijn, vertrouwen en balans. 


En wist je dat voor loopbaanbegeleiding eventueel gebruik kan maken van loopbaancheques van VDAB?


Hierdoor betaal je slechts 80 euro voor 7u individuele begeleiding (40 euro voor loopbaancheque 1 waarvoor je 4u loopbaanbegeleiding ontvangt en 40 euro voor loopbaancheque 2 waarvoor je 3u begeleiding ontvangt). Dit voor werknemers en zelfstandigen in Vlaanderen met minstens 7 jaar werkervaring. 

 

Klik hier om te kijken of je recht hebt op loopbaancheques. 


Kom je niet in aanmerking om loopbaanbegeleiding te volgen met loopbaancheques van de VDAB? Dan help ik je natuurlijk even graag verder. Mijn aanpak is dezelfde en je betaalt dan per sessie. Neem hier contact met me en dan bezorg ik je bijkomende informatie. 


Studio Jij is hiervoor aangesloten bij het gemandateerde loopbaancentrum Coaching Life.

Wil je ook leren te zijn wie je bent, je talenten ontdekken en van betekenis zijn? 

Plan een vrijblijvende kennismaking in op een moment dat het voor jou past!

Ik werk onder het mandaat van Coaching life loopbaancentrum
null