Gratis E-BOOK: Van ongelukkig naar gelukkig in je baan; 3 tips als je bewust en met vertrouwen wil kiezen voor een andere job! 

Ik zie zoveel getalenteerde vrouwen vastzitten in een job die hun ongelukkig maakt. En vaak wil ik dan echt huilen, als loopbaancoach. Ik weet namelijk exact wat er nodig is zodat jij met vertrouwen durft kiezen voor een andere baan. Zo heeft het geen zin om jouw droombaan te gaan zoeken op jobwebsites, je te verstoppen achter excuses van te weinig tijd of niet te weten wat je je wil ... 

Dit e-book bespaart je heel wat tijd en frustratie als je volgt wat ik je leer. Ik zou hem dus echt downloaden, hij is gratis. 

50%
Kickstart jouw droombaan!
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Vraag nu je e-book aan
ebook kickstart jouw droombaan met deze 3 tips
Je wil niet weten hoe vaak ik vrouwen dingen zie doen, waarvan ik denk: "Wat een verspilling van je leven, STOP NU alsjeblieft!". Ik voel direct aan wanneer er iemand trots is op haar werk en daar ook echt energie uithaalt of iemand die elke dag met tegenzin naar haar werk vertrekt en haar baan louter en alleen doet uit een economische reden: 'geld verdienen'. En weet je, dat laatste, dat maakt je niet gelukkig. Door te lang in een job te zitten die je energie vreet, wordt het heel moeilijk om uit de gouden kooi te ontsnappen. 


Ik wil je echt wakker schudden als jij nu een job doet die je leeg zuigt, als je leeft van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Een job heeft niet als doel te overleven, maar te leven! Dit is niet het leven waar jij recht op hebt. 

In het e-book geef ik je 3 tips die ervoor zorgen dat je dus niet langer blijft twijfelen over 'Ja, maar ik weet niet wat ik wil'. 


In dit gratis e-book onthul ik: 

  • Waar je echt aandacht aan moet besteden in plaats van zonder doel te beginnen scrollen op jobwebsites in de hoop dat je droombaan er tussen staat. 
  • Wat het grootste probleem is dat jij geen stappen zet om een job te vinden dat bij je past. 
  • MIjn grootste eigen inzichten die ik liever ook vroeger had geweten toen ik zoekende was. 
  • Hoe je ongelofelijk veel tijdwinst je kan boeken door je te gaan focussen op wat echt verschil maakt in je zoektocht naar een job die bij je past. Dat is echt een kwestie van heel logisch leren nadenken, en terug komen tot de essentie. 
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Ja, ik wil een kickstart!
ebook kickstart jouw droombaan met deze 3 tips

Van ongelukkig naar gelukkig: Bouw aan jouw droombaan met 3 effectieve tips

Een paar redenen waarom veel vrouwen blijven twijfelen: 


"Ik heb geen tijd": terwijl in werkelijkheid blijkt (nadat je mijn ebook hebt gelezen) dat je meer dan genoeg tijd hebt, maar dat je te veel energie verspeelt aan de dingen die je energie zou moeten opleveren. 


"Ik heb geen talent": is ook een veelgehoord argument waarom vrouwen niet durven te kiezen voor een andere baan. Je eigen talent is een blinde vlek. En wees even eerlijk, jij weet ook dat iedereen een talent heeft. Maar het klopt dan wel dat jij nu niet op je plaats zit want blijkbaar ziet niemand  je talent. Reden genoeg dus om terug te gaan voelen wat je talent is en zelf terug te gaan zien en voelen wat je goed kan en graag doet. 


"Ik weet niet wat ik wil": en weet je dit is ook eentje die hoogstwaarschijnlijk niet klopt. Je weet namelijk heel goed wat je wil, alleen durf je het niet te zeggen omdat je nog niet weet hoe je dat moet bereiken. 


In alle gevallen is mijn gratis e-book een must om te lezen, omdat het op alle 3 punten een oplossing biedt. En nee dat is niet toevallig, daar is over nagedacht 😊. 


Want wat zou er mogelijk zijn als bovenstaande argumenten niet meer jouw waarheid zijn. Als je volledig vrij, zonder angsten, zonder excuses voor je droom zou kunnen gaan? Wat zou er dan mogelijk zijn? Voor jezelf? Voor je gezin? Wie zal jij dan eindelijk terug kunnen zijn? 

Yes, ik wil het e-book ontvangen